Få gratis aksjeanalyser fra Markets fundamentale analyser av aksjer aksje analyse tips
Nyheter

Få gratis aksjeanalyser på Markets

Markets er vår anbefalte nettmegler for 2022. I tillegg til gratis aksjeanalyser er det også flere andre gode grunner til dette.

Markets

Markets.com er en global nettmegler som drives av Finalto Group som er finansdivisjonen til Playtech. Nettmegleren ble lansert i 2008 og fokuserte da på trading med CFD. Nylig har Markets utvidet med Marketsi, som har åpnet opp for aksjehandel på 17 børser. I forbindelse med dette har Markets hentet inn kursmål og anbefalinger fra analytikere i kjente meglerhus, i tillegg til gratis aksjeanalyser.

For å få tilgang til gratis aksjeanalyser, anbefalinger og kursmål må du registere en trading konto på Markets. I tillegg må du aktivere konto for aksjehandel. Dersom du ikke allerede er registrert kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets for å komme til nettsiden. Når du har åpnet konto kan du åpne menyen Products på nettsiden og velge Share Dealing. Nederst på siden oppgir du mailadresse og passord, og velger valuta til din konto. NOK er tilgjengelig, men vil du investere i utenlandske aksjer kan for eksempel USD eller EUR fungere godt.

[table “52” not found /]

Gratis aksjeanalyser, anbefalinger og kursmål

Når du er logget inn på din Marketsi konto for aksjehandel på Markets kan du trykke på tannhjulet i menyen på venstre side av skjermen og velge Analyse Recommendations for å få frem anbefalinger og kursmål på ulike aksjer. Det er hovedvekt på amerikanske aksjer, og anbefalinger og kursmål kommer blant annet fra kjente investeringsbanker og meglerhus som Goldman Sachs, Bernstein, Morgan Stanley og J. P. Morgan.

gratis aksjeanalyser på markets
Eksempler på anbefalinger og kursmål.

Dersom du ønsker å sette deg dypere inn i et selskap før du avgjør om du vil kjøpe aksjer eller ikke kan du søke deg frem til selskapet. På flere av selskapene vil du da kunne få frem en dyptgående analyse. Når du har søkt deg frem til selskapet og lagt det til på tradingplattformen kan du finne en PDF under Key Statistics kalt Thomson Reuters Analyst Research. Laster du ned denne får du frem aksjeanalysen. I bildet til venstre kan du se introduksjonen av aksjeanalysen av Microsoft fra Thomson Reuters.

utdrag fra aksjeanalyse
Utdrag fra gratis aksjeanalyse.

Markets er vår anbefalte nettmegler for 2022

Vi har tidligere vært skeptiske til Markets. Først og fremst har det tidligere vært en nettmegler som kun tilbød trading med CFD, noe som for oss ble litt for begrensende. I tillegg tok de også en relativt høy spread. Nå som de har begynt med Marketsi har vi derimot tilgang til handel med aksjer på 17 børser. Kurtasjen er også konkurransedyktig. På samtlige børser er kurtasjen 0,1 %, bortsett fra på de amerikanske børsene hvor kurtasjen er 2 cent pr aksje.

Utover aksjehandel med lav kurtasje har Marketsi plattformen integrert charts fra TradingView. TradingView er aksjeanalyse programmet vi bruker på Aksjeskolen, og det er av mange regnet for å være et av de beste programmene på markedet. Med TradingView integrert kan du nå lage avanserte tekniske analyser i tradingplattformen, noe som gir langt bedre brukervennlighet enn å ha programmet i en egen fane i nettleseren.

  • Anbefalinger, kursmål og aksjeanalyser
  • TradingView er integrert i tradingplattformen
  • Aksjer på 17 børser med lav kurtasje
[table “52” not found /]

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *