hvordan kjøpe Metaverse aksjer investere eksempler kursmål anbefalinger vr ar ai
Nyttige tips

Metaverse aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe metaverse aksjer.

Metaverse aksjer

hvordan Kjøpe NetEase aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Nintendo aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Sony aksjer hvordan investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Autodesk aksjer hvordan investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
hvordan Kjøpe Unity Software aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Roblox aksjer uten kurtasje investere trade shorte kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Facebook aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Snap aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Cloudflare aksjer kursmål teknisk analyse anbefaling uten kurtasje kurs kursutvikling
Kjøpe Qualcomm aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursutvikling kursmål anbefaling
Kjøpe Baidu aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger analyser
Kjøpe Microsoft aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefaling
Kjøpe Apple aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger
Kjøpe Nvidia aksjer Teknisk analyse av Nvidia aksje aksjen aksjer analyser logo
Kjøpe Google aksjer Alphabet aksje i Norge uten kurtasje

Kjøpe metaverse aksjer uten kurtasje

Det er nok mange som spør seg hva er metaverse? Metaverset er et virtuelt nettverk i 3D som fokuserer på sosiale forbindelser. Tidlige versjoner av metaverset er for eksempel dataspillet Second Life. I årene fremover er det forventninger om at metaverset skal være en universell virtuell verden på internett hvor utstyr som headsets for virtual reality og augmented reality tas i bruk.

Blant selskapene som forventes å være viktige i utviklingen av metaverset finner vi alt fra leverandører av hardware til software leverandører. Facebook som nylig skiftet navn til Meta Platforms er en av disse. Videre har vi hardware leverandører som Nvidia og Qualcomm, og software leverandører som Roblox og Unity Software. Felles for disse er at de fleste er amerikanske selskap.

Det er vanlig at du kan kjøpe amerikanske aksjer gjennom meglere og banker i Norge, men disse tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan dermed bli dyrt å bruke disse. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse, selv om de er både trygge og brukervennlige. Vurderer du å kjøpe aksjer i metaverset kan Markets være et godt alternativ.

Markets tilbyr både aksjehandel med lav kurtasje og trading med CFD uten kurtasje. Velger du å investere i aksjer får du tilgang til 17 børser med en kurtasje på 0,1 %, evt 2 cent pr aksje dersom du handler amerikanske aksjer. Vil du heller trade med CFD uten kurtasje får du tilgang til aksjer notert på 20 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du metaverse aksjer – steg for steg

Det er vanskelig å si hvilke selskap som kommer til å stå igjen som vinnere i kappløpet mot metaverset. Det betyr at det er høy risiko å investere i disse. Samtidig kan du få høy avkastning om du kjøper de riktige aksjene. Derfor er det viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap. På Markets har du tilgang til aksjehandel med lav kurtasje på 17 børser, og kurtasjefri CFD handel med aksjer notert på 20 børser. Dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe aksjer i metaverset. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe metaverse aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe metaverse aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe metaverse aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp metaverse aksjer

Aksjehandel på Marketsi må aktiveres. Dersom du ønsker å bruke CFD uten kurtasje til å få eksponering mot metaverset trenger du ikke å gjøre dette. Når du er logget inn på din konto trykker du på Invest i menyen på venstre side av skjermen. Scroll deg ned til du ser Open Account under Share Dealing. Trykk på denne knappen for å aktivere aksjehandel slik at du kan kjøpe metaverse aksjer med lav kurtasje.

For å lage en kjøpsordre på metaverse aksjer eller CFD på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter selskapsnavnet eller tickeren, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall, kursutvikling, anbefaling og kursmål på metaverse aksjer eller lage tekniske analyser av metaverse aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine CFD eller aksjer i metaverset vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i metaverset.

[table “52” not found /]

Hvorfor vi anbefaler Markets til å kjøpe aksjer i metaverset

Markets er både en nettmegler som gir deg tilgang til aksjehandel og en markedsplass for trading med CFD. Ser vi på kurtasje er denne svært konkurransedyktig, og spesielt på utenlandske børser som få norske meglere enten ikke gir deg tilgang til, eller tar en høy kurtasje for handler. Med tilgang til aksjer på 17 børser og aksje CFD på 20 børser er det også lite å utsette på utvalget av investeringsmuligheter.

Å ta gode avgjørelser er viktig når du skal trade eller investere i aksjer. På Markets får du tilgang til dyptgående analyser av utvalgte aksjer fra Thomson Reuters. I tillegg får du også aksjeanbefalinger og kursmål på utvalgte aksjer fra kjente meglerhus som Goldman Sachs, JP Morgan og mange andre. Markets gir deg også en oversikt over insidehandler og hvordan hedgefond forholder seg til forskjellige aksjer.

TradingView er av mange regnet for å være et av de beste verktøyene til teknisk analyse. På Markets er dette programmet integrert i tradingplattformen, noe som gir deg stor brukervennlighet. Markets tilbyr også Investment Strategy Builder som lar deg bygge dine egne investeringsstrategier når du vil trade eller kjøpe aksjer i metaverset.

  • Aksjehandel med lav kurtasje på 17 børser
  • Kurtasjefri CFD handel med aksjer på 20 børser
  • Gratis analyser, kursmål og anbefalinger fra kjente meglerhus
  • Teknisk analyse med TradingView integrert i tradingplattform
  • Investment Strategy Builder

Metaverse aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe metaverse aksjer?

Selskapene som leder an i utviklingen av metaverset er store teknologiselskap. Disse finner du fleste av på utenlandske børser som for eksempel Hong Kong Stock Exchange, Nasdaq Stock Exchange eller NYSE. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i metaverse aksjer med lav kurtasje.

Hvilker typer metaverse aksjer finnes det?

Vi kan skille mellom selskap som utvikler selve metaverset og de som kan ta del i metaverset. Blant de første har vi leverandører av både software og hardware. Det kan tenkes at selskap som selger produkter også vil ønske å selge disse digitalt i metaverset.

Er metaverse aksjer en god investering?

Ser vi på den teknologiske utviklingen de siste årene, og spesielt på utviklingen relatert til VR og AR virker det logisk av metaverset kan bli en god investering. Samtidig er det vanskelig å finne selskapene som kan utnytte denne utviklingen best. På vår side kan du se eksempler på metavers aksjer.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *