Kjøpe våpen og forsvarsaksjer uten kurtasje våpenaksjer militær industri investere eksempler anbefalinger
Nyttige tips

Våpen og forsvarsaksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe våpen og forsvarsaksjer.

Våpen og forsvarsaksjer

Kjøpe Kratos Defense & Security Solutions aksjer uten kurtasje kursutvikling tekniske analyser investere kursmål
Kjøpe AeroVironment aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling
Kjøpe Huntington Ingalls Industries aksjer investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe General Dynamics aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling
kjøpe Northrop Grumman aksjer investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Bae Systems aksjer kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Thales aksjer kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
hvordan Kjøpe Raytheon aksjer investere kursmål utbytte tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Lockheed Martin aksjer uten kurtasje investere kursmål anbefalinger tekniske analyser
Kjøpe Airbus aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Meggitt aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Rolls-Royce aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Palantir Technologies aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål kursutvikling tips
Kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje investere romfart kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling
Kjøpe Boeing aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe våpen og forsvarsaksjer uten kurtasje

For mange vil det være vanskelig å forsvare en investering i våpen eller forsvarsaksjer etisk, og vil derfor unngå disse. For andre kan denne typen aksjer gi muligheter for diversifisering av porteføljen. Det største utvalget av våpen og forsvarsaksjer finner du på de utenlandske børsene. Dermed kan du investere i disse gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. eToro kan derimot være et godt alternativ. eToro gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du våpen og forsvarsaksjer – steg for steg

Innenfor våpen og forsvar finner du alt fra solide og veletablerte selskap med lang historie, til nye oppstartsselskap som utvikler ny teknologi. Altså kan du finne både verdiaksjer og vekstaksjer. Når du skal begynne med investeringer er det viktig å spre risiko ved å investere i flere ulike selskap som er i ulike faser og driver i ulike bransjer. På eToro har du tilgang til kurtasjefri handel på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i våpen og forsvarsaksjer. Samme metode kan du også bruke til å investere i andre sektorer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe våpen og forsvarsaksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe våpen og forsvarsaksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe våpen og forsvarsaksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp våpen og forsvarsaksjer

For å kjøpe våpen og forsvarsaksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine våpen og forsvarsaksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i våpen og forsvar.

Våpen og forsvarsaksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe våpen og forsvarsaksjer?

Det er et stort antall selskap som utvikler, produserer og leverer materiell til det militære, men på Oslo Børs har du få valg. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i forsvarsindustri uten kurtasje på 16 børser.

Hvilker typer våpen og forsvarsaksjer finnes det?

Vi kan skille grovt mellom industri og avansert teknologi. For eksempel har du BAE Systems som blant annet produserer tanks, mens Maxar Technologies har spesialisert seg på overvåkning ved å bruke satelitter. På vår side kan du se flere eksempler.

Er våpen og forsvarsaksjer en god investering?

Selskapene som driver innenfor våpen og forsvar har ofte inntekter fra det offentlige. I tillegg har de også ofte langsiktige avtaler. Det kan sikre selskapene stabile inntekter, noe som igjen kan bety at denne typen aksjer kan være en god investering.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *