investere Kjøpe landbruk aksjer uten kurtasje landsbruksaksjer eksempler liste anbefalinger hvordan
Nyttige tips

Landbruk aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe landbruk aksjer.

Landbruk aksjer

investere Kjøpe Mosaic aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Bunge aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Adecoagro aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Archer-Daniels-Midland aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Deere & Co aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
hvordan kjøpe Sociedad Química y Minera de Chile sqm aksjer investere utbytte kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe OCI aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Yara aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling investere

Kjøpe landbruk aksjer uten kurtasje

I perioder med høy inflasjon legger vi ofte merke til at prisen på for eksempel matvarer og energi øker. Grunnen til dette er at vi er avhengige av disse produktene, noe som betyr at etterspørselen er uelastisk relativt til pris. Dette gir produsentene prissettingsmakt, og for å beskytte seg mot dette kan du investere i selskaper som produserer disse varene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du landbruksaksjer – steg for steg

Verden trenger mat, og er derfor avhengig av landbrukssektoren. Dermed kan vi si at selskapene som er tilknyttet denne sektoren er defensive. Defensive aksjer kan ofte gi en relativt bedre avkastning i perioder med uro på børsene. De kan også dra nytte av muligheten til å være prissettende i perioder med høy inflasjon. Dette er egenskaper som gjør at de passer godt som alternativer til å balansere risiko i en portefølje.

På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i landsbruksaksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre sektorer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe landbruk aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe landbruk aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe landbruk aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp landbruk aksjer

For å kjøpe landbruk aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av landbruk aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine landbruk aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i landbruk.

Landbruk aksjer FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe landbruksaksjer?

Det finnes landsbruksaksjer notert på de aller fleste børser, også Oslo Børs, men det største utvalget finner du i utlandet. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i landsbruksaksjer uten kurtasje på 16 børser.

Hvilker typer landbruksaksjer finnes det?

Vi kan skille mellom selskap som produserer gjødsel og utstyr som benyttes i landbruk, produsenter av korn, oljer, mv, og selskaper som er involvert i handel med landbruksprodukter. På vår side kan du se en liste med eksempler på aksjer som gir deg eksponering mot landbruk.

Er landbruksaksjer en god investering?

Landbrukssektoren produserer mat, noe vi er avhengig av. Det betyr at produktene har en jevn etterspørsel. Det gir igjen stabil inntjening til selskapene. I perioder med høy inflasjon vil selskaper innenfor landbrukssektoren være prissettende, og dra nytte av høyere priser.

Studerte samfunnsøkonomi ved UiO fra 2005 - 2008. Har jobbet ved ulike meglerhus. Stor interesse for makroøkonomi og aksjemarked.

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *