Kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF uten kurtasje børsnotert fond investere

Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF.

Aberdeen Standard Physical Palladium Shares kursutvikling

Kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF uten kurtasje

Aberdeen Standard Physical Palladium Shares er et børsnotert fond som investerer i fysisk palladium. ETF-en følger derfor London PM Fix for Palladium. ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren PALL. Den årlige forvalter avgiften er 0,60 %.

De aller fleste råvare ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA, og det gjør at de kan kjøpes via de fleste norske meglere og banker. Både norske meglere og banker har trygge og brukervennlige løsninger, men de kan være dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger ETF-er. Dersom du vil kutte kostnadene kan eToro være et godt valg. eToro er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF – steg for steg

Råvarer har som regel lav korrelasjon med aksjemarkedet. Derfor er det mange som kjøper råvare ETF for å beskytte porteføljen og spre risiko. På eToro har du som nevnt tilgang til mer enn 250 børsnoterte fond. I tillegg kan du også handle med mer enn 2000 aksjer på 16 børser. Det betyr at det meste ligger til rette for å lage en godt diversifisert portefølje. Her går vi gjennom fremgangsmåten for å investere i PALL ETF. Samme fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre ETF fond eller aksjer. Som regel tar det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne å investere.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Teknisk analyse av Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF

For å kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Aberdeen Standard Physical Palladium Shares eller tickeren PALL, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Aberdeen Standard Physical Palladium Shares.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Aberdeen Standard Physical Palladium Shares vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF.

Teknisk analyse av Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Aberdeen Standard Physical Palladium Shares

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF FAQ

Hva er Aberdeen Standard Physical Palladium Shares?

Aberdeen Standard Physical Palladium Shares er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren PALL. Det børsnoterte fondet investerer i fysisk palladium.

Hvordan kan jeg kjøpe Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Aberdeen Standard Physical Palladium Shares uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Aberdeen Standard Physical Palladium Shares kurs?

Aberdeen Standard Physical Palladium Shares er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Aberdeen Standard Physical Palladium Shares ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Aberdeen Standard Physical Palladium Shares en god investering?

Det børsnoterte fondet PALL investerer i fysisk palladium, og kan være en god investering dersom du tror prisen på palladium skal stige. ETF-er som investerer i råvarer korrelerer ofte lite med aksjemarkedet, og kan derfor gi beskyttelse mot uro på børsene.