Kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF uten kurtasje børsnotert fond investering

Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF.

Aberdeen Standard Physical Platinum Shares kursutvikling

Kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF uten kurtasje

Aberdeen Standard Physical Platinum Shares er en ETF som investerer i fysisk platinum. Dermed følger ETF-en utviklingen til London PM Fix for Platinum. Det børsnoterte fondet er listet på New York Stock Exchange ARCA med tickeren PPLT. Den årlige forvalteravgiften er 0,60 %.

Som mange råvare ETF er også PPLT notert på NYSE ARCA, noe som betyr at du kan investere i det børsnoterte fondet gjennom de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Begge er trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF-er. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF – steg for steg

Prisutviklingen til råvarer har ofte lav korrelasjon med aksjemarkedet, og dette gjør at mange investerer i nettopp råvarer for å spre risiko. En god måte å gjøre dette på er å kjøpe en ETF som investerer i råvaren. På eToro har du som nevnt tilgang til over 250 børsnoterte fond. I tillegg kan du også investere i over 2000 aksjer notert på 16 børser. Det betyr at du kan lage en godt diversifisert portefølje med god risikoprofil. Her vil vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe PPLT ETF uten kurtasje. Samme metode kan også brukes til å kjøpe andre ETF fond eller enkeltaksjer. Som regel tar det bare noen få minutter fra du begynner å registrere en konto til du kan begynne å handle ETF-er.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF

For å kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Aberdeen Standard Physical Platinum Shares eller tickeren PPLT, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Aberdeen Standard Physical Platinum Shares.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Aberdeen Standard Physical Platinum Shares vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Aberdeen Standard Physical Platinum Shares.

Teknisk analyse av Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Aberdeen Standard Physical Platinum Shares

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF FAQ

Hva er Aberdeen Standard Physical Platinum Shares?

Aberdeen Standard Physical Platinum Shares er en ETF som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren PPLT. Det børsnoterte fondet investerer i fysisk platinum.

Hvordan kan jeg kjøpe Aberdeen Standard Physical Platinum Shares?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Aberdeen Standard Physical Platinum Shares uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Aberdeen Standard Physical Platinum Shares kurs?

Aberdeen Standard Physical Platinum Shares er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Aberdeen Standard Physical Platinum Shares ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Aberdeen Standard Physical Platinum Shares en god investering?

PPLT er et børsnotert fond som investerer i fysisk platinum. Altså følger ETF-en kursutviklingen til platinum. Det gjør at dette børsnoterte fondet kan være en god investering dersom du tror at platinum prisen vil stige.