Aksjeanalyse program

Etter penger til investeringer, er det aksjeanalyse program som er det viktigste verktøyet for daytradere og investorer. Disse programmene finnes i mange varianter, men vi som driver Aksjeskolen har funnet et program vi foretrekker.

aksjeskolen

Aksjeanalyse program

Et aksjeanalyse program brukes først og fremst til å lage tekniske analyser og til å følge med på kursutviklingen. Hvordan disse er utformet er forskjellig avhengig av hvilken leverandør du bruker. Det er også mange leverandører som krever at du betaler et abonnement for å få tilgang til realtidskurser slik at du kan få full nytte av programmet for teknisk analyse. Det er også forskjell på hvilke finansinstrumenter du kan analysere. Noen gir deg kun tilgang til aksjer, andre til aksjer og råvarer, mens andre tilbyr full pakke med alt fra aksjer, råvarer, valuta, kryptovaluta, råvarer og obligasjoner.

Tekniske analyser

Det finnes mange ulike verktøy innen teknisk analyse, før man velger program for teknisk analyse bør man også se at det gir deg mulighet til å bruke de verktøyene du bruker. De mest vanlige verktøyene innen teknisk analyse er selvsagt mulighet for å tegne inn støtte og motstandsnivåer eller trendkanaler, men det er også viktig å kunne tegne inn formasjoner. Videre finnes det flere indikatorer som RSI og MACD som er viktige å ha tilgang til. Kan du i tillegg få mulighet til å se volumet slik at du kan gjøre volumanalyser har du et kraftig og godt hjelpemiddel for din trading.

Realtidskurser

Realtidskurser vil si at du kan se kursen aksjen eller råvaren blir omsatt for akkurat nå. Mange tilbyr kursoppdateringer med en forsinkelse på flere minutter med mindre man betaler en månedlig avgift. Dersom man trader er det klart en stor fordel å kunne se hva kursen er akkurat nå og ikke for en ti minutter siden. Ofte kommer det store nyheter som gir store bevegelser i markedet, og som trader gir disse hendelsene tradingmuligheter man kan utnytte, men da gjelder det å vite hva kursen er akkurat nå slik at man kan forstå hvordan markedet har reagert på nyheten.

CFD trading

CFD trading gir deg den fordelen at du har tilgang til alle slags finansielle instrumenter på et sted. Du kan nemlig trade aksjer, valuta, råvarer, kryptovaluta, indekser og obligasjoner med CFD. CFD er en differeansekontrakt som søker å gi tilsvarende avkastning som det underliggende produktet. Videre gir CFD trading mange fordeler som enkel tilgang til shorthandel og man har også mulighet for å bruke belåning.

Gratis aksjeanalyse program

eToro er en av verdens beste markedsplasser for CFD og aksjetrading og du finner aksjer og CFDer på alt fra aksjer på Oslo Børs, til futures på kryptovaluta. Når du åpner en traderkonto her får du tilgang til gratis realtidskurser og selvsagt også et gratis aksjeanalyse program. Vi har i lengre tid brukt dette programmet til tekniske analyser av aksjer, råvarer, kryptovaluta, vanlig valuta og indekser. Vi kan si oss veldig fornøyd så langt. Du får tilgang til alle de viktigste verktøyene, tekniske indekser og volum slik at du kan lage gode tekniske analyser. Du får tilgang til programmet ved å følge disse trinnene:

  • Gå til etoro.com
  • Åpne en gratis traderkonto
  • Få tilgang til gratis aksjeanalyse program

eToro er en multi-asset platform som tilbyr investering i både aksjer og kryptovaluta, i tillegg til CFD-trading.
Vennligst vær obs på at CFD er komplekse instrumenter og bringer med seg en høy risiko for å tape penger på grunn av belåning. 
62 % av retailinvestor tradingkontoer taper penger på CFD-trading med denne leverandøren.
Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer, og om du har råd til å ta den høye risikoen for å tape dine penger.
Kryptoinstrumenter er svært volatile og uregulerte investeringsprodukter. Det er ingen EU-investor beskyttelse.
Denne teksten er kun for informasjon og opplysning, og skal ikke bli sett på som et investeringsråd eller investeringsanbefaling.