Aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange kjøpe aksjer uten kurtasje euronext amsterdam børsen

Aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange

Amsterdam Stock Exchange regnes for å være den eldste børsen i verden. Børsen i Amsterdam ble grunnlagt i 1602 av Verenigde Oostindische Compagnie. I dag går børsen under navnet Euronext Amsterdam etter at den slo seg sammen med børsene i Paris, Lisboa og Brussel.

Populære aksjer notert på Amsterdam Stock Exchange

investere Kjøpe Prosus aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Ahold Delhaize aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe TomTom aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Just Eat Takeaway aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe ASML aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe BE Semiconductor Industries aksjer besi investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Philips aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Adyen aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger tips
Kjøpe Akzo Nobel aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe ING aksjer uten kurtasje nederlandske banker kursmål kursutvikling tekniske analyser tips anbefalinger
Kjøpe ABN AMRO aksjer uten kurtasje tekniske analyser anbefalinger kursmål nederlandske banker tips
Kjøpe Flow Traders aksjer uten kurtasje kursmål investere kursutvikling anbefalinger tekniske analyser tips
Kjøpe Heineken aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser

Kurtasjefri aksjehandel på Amsterdam børs

Det kan være vanskelig å få tilgang til aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange siden få norske nettmeglere og banker tilbyr dette. Derfor er det mange som kjøper nederlandske aksjer notert som ADR i USA. Vi foretrekker å kjøpe aksjene på børsen der de er hovednotert. Derfor bruker vi eToro når vi kjøper aksjer på børsen i Amsterdam. eToro tilbyr også kurtasjefri aksjehandel, slik at du kan spare penger siden du kan få lavere kostnader sammenlignet med norske meglere.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Amsterdam Stock Exchange aksjer – steg for steg

Når du skal begynne med investeringer er det viktig å spre risiko over flere selskap som driver i ulike sektorer og geografiske områder. På eToro har du som nevnt tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser. Dette er en stor fordel for deg siden du da kan bygge opp en godt diviersifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe nederlandske aksjer på Amsterdam børsen uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe nederlandske aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Amsterdam Stock Exchange. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Alphabet aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Amsterdam Stock Exchange kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Amsterdam Stock Exchange

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Amsterdam Stock Exchange vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av Amsterdam Stock Exchange

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av AEX25

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

AEX25 indeks

Amsterdam FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Amsterdam Stock Exchange?

Aksjer notert på Amsterdam Stock Exchange er ikke lett tilgjengelig for norske investorer, men det finnes gode alternativ. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på Amsterdam Stock Exchange hos en av de beste nettmeglerne.

Hvilke selskaper er notert på Amsterdam Stock Exchange?

Blant de mest kjente selskapene som er notert på AEX finner du ABN AMRO, ArcelorMittal, Heineken, Royal Dutch Shell, Unilever og ING Group. Du kan se hele listen over selskaper som er notert på hovedlisten til Euronext Amsterdam på vår side.

Hva er hovedindeksen på Amsterdam Stock Exchange?

Det er AEX25 som er hovedindeksen på børsen i Amsterdam. Denne indeksen inneholder de 25 største selskapene. Aksjene til disse selskapene er de som har høyest omsetning på Amsterdam børsen.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av AEX25?

Det er mange gode investeringsmuligheter på AEX og derfor er dette en av de mange indeksene vi følger og lager tekniske analyser av. På vår side kan du se oppdaterte tekniske analyser av hovedindeksen på børsen i Amsterdam.