Aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange kjøpe aksjer uten kurtasje euronext amsterdam børsen

Aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange

Amsterdam Stock Exchange regnes for å være den eldste børsen i verden. Børsen i Amsterdam ble grunnlagt i 1602 av Verenigde Oostindische Compagnie. I dag går børsen under navnet Euronext Amsterdam etter at den slo seg sammen med børsene i Paris, Lisboa og Brussel.

Kurtasjefri aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange

Det kan være vanskelig å få tilgang til aksjehandel på Amsterdam Stock Exchange siden få norske nettmeglere og banker tilbyr dette. Derfor er det mange som kjøper nederlandske aksjer notert som ADR i USA. Vi foretrekker å kjøpe aksjene på børsen der de er hovednotert. Derfor bruker vi eToro når vi kjøper aksjer på børsen i Amsterdam. eToro tilbyr også kurtasjefri aksjehandel, slik at du kan spare penger siden du kan få lavere kostnader sammenlignet med norske meglere.

eToro er en kjent nettmegler som har over 20 millioner kunder fra rundt 100 land. I Norge har de aller de nødvendige tillatelsene fra Finanstilsynet, noe som viser at de er en seriøs aktør. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg sikkerhet. eToro gir deg tilgang til kurtasjefri aksjehandel på viktige børser over hele verden, også på Amsterdam Stock Exchange. I alt kan du handle i over 2000 aksjer og 250 børsnoterte fond.

Siden du ikke betaler kurtasje på eToro er det forskjellen mellom kjøps- og salgskurs, altså spread, som er den eneste kostnaden. Dette kan gjøre at du sparer penger på å velge denne megleren fremfor en norsk nettmegler eller bank. Det kan igjen gi deg mer å investere, og igjen en bedre avkastning. Minste innskudd er kun $200 og dermed kan de aller fleste komme i gang med investeringer i aksjer notert på børsen i Amsterdam.

Når du åpner konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser og et program for teknisk analyse. Når du er aktiv får du også tilgang til gratis aksjeanalyser på utvalgte selskaper fra store meglerhus og investeringsbanker. Det er også et eget investorforum på eToro hvor du kan diskutere aksjer og investeringer med andre investorer og tradere fra hele verden.

For å kunne handle aksjer uten kurtasje på børsen i Amsterdam må du først åpne en konto på eToro. Du kommer til eToro ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Registreringen tar kun noen få minutter. Du kan bruke innskuddsmetoder som gir deg penger på konto umiddelbart.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Tekniske analyser av AEX25

No post found

Lag dine egne tekniske analyser av AEX25

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

AEX25 indeks

SelskapSektorTickerVekting
ABN AMRObanksABN0,8
Adyensupport services, financial administrationADYEN5,82
Aegonlife insuranceAGN0,79
Ahold Delhaizefood retailers & wholesalersAD4,69
AkzoNobelspecialty chemicalsAKZA2,80
ArcelorMittaliron & steelMT1,09
ASM InternationalsemiconductorsASM1,18
ASML HoldingsemiconductorsASML15,43
ASR Nederlandfull line insuranceASRNL0,64
DSMspecialty chemicalsDSM3,93
GalapagosbiotechnologyGLPG1,29
HeinekenbrewersHEIA3,32
IMCDspecialty chemicalsIMCD0,77
ING GroupbanksINGA4,25
Just Eat Takeawayspecialized consumer servicesTKWY2,09
KPNfixed line telecommunicationsKPN1,48
NN Grouplife insuranceNN1,53
Philipsmedical equipmentPHIA6,54
ProsusConsumer Digital ServicesPRX5,91
Randstadbusiness training & employment agenciesRAND0,77
RELXpublishingREN7,44
Royal Dutch Shellintegrated oil & gasRDSA11,63
Unibail-Rodamco-Westfieldretail REITsURW1,22
Unileverpersonal productsUNA11,52
Wolters KluwerpublishingWKL3,34

Amsterdam Stock Exchange FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Amsterdam Stock Exchange?

Aksjer notert på Amsterdam Stock Exchange er ikke lett tilgjengelig for norske investorer, men det finnes gode alternativ. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på Amsterdam Stock Exchange hos en av de beste nettmeglerne.

Hvilke selskaper er notert på AEX?

Blant de mest kjente selskapene som er notert på AEX finner du ABN AMRO, ArcelorMittal, Heineken, Royal Dutch Shell, Unilever og ING Group. Du kan se hele listen over selskaper som er notert på hovedlisten til Euronext Amsterdam på vår side.

Hva er hovedindeksen på Amsterdam Stock Exchange?

Det er AEX25 som er hovedindeksen på børsen i Amsterdam. Denne indeksen inneholder de 25 største selskapene. Aksjene til disse selskapene er de som har høyest omsetning på Amsterdam børsen.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av AEX indeks?

Det er mange gode investeringsmuligheter på AEX og derfor er dette en av de mange indeksene vi følger og lager tekniske analyser av. På vår side kan du se oppdaterte tekniske analyser av hovedindeksen på børsen i Amsterdam.

%d bloggere liker dette: