kurtasjefri Aksjehandel på Brussels Stock Exchange aksjer investere kjøpe

Aksjehandel på Euronext Brussels

Brussels Stock Exchange, ofte forkortet til BSE ble startet på ordre fra Napoleon i 1801. Etter sammenslåingen med børsene i Amsterdam, Lisboa og Paris, som dannet Euronext NV, er børsens riktige navn BSE Euronext Brussels. Hovedindeksen er BEL20.

Aksjer notert på Euronext Brussels

Kjøpe Telenet aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Umicore aksjer uten kurtasje investere tekniske analyser kursmål anbefalinger
Kjøpe Anheuser-Busch InBev aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser

Kurtasjefri aksjehandel på Euronext Brussels

Aksjehandel på børsen i Brussel er først og fremst tilgjengelig for profesjonelle investorer siden det er få norske nettmeglere som tilbyr handel på BSE Euronext Brussels. Grunnen til dette er ikke at børsen er spesiell på noen måte, men skyldes at det er lav etterspørsel. De som gir deg tilgang tar ofte høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. For investorer som ønsker å spre risiko er dette selvsagt negativt. Her viser deg hvordan du kan kjøpe aksjer på Brussels Stock Exchange uten kurtasje.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200. Dermed kan de aller fleste komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du belgiske aksjer – steg for steg

Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan investere i belgiske aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer notert på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på Euronext Brussels må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Euronext Brussels. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Euronext Brussels kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Euronext Brussels

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Euronext Brussels vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av Euronext Brussels

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av BEL20

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

BEL20 indeks

Euronext Brussels FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Euronext Brussels?

Å kjøpe aksjer notert på Brussels Stock Exchange er lite tilgjengelig for vanlige investorer i Norge. Men, det finnes løsninger. I vår artikkel om BSE Euronext Brussels viser vi deg hvordan du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på Brussels Stock Exchange.

Hvilke selskaper er notert på Euronext Brussels?

AB InBev, Galapagos, Umicore og KBC er blant de mest kjente selskapene som er notert på Brussels Stock Exchange, og som er en del av BEL20. På vår side kan du se en liste med eksempler på populære aksjer som er notert på Eurnext Brussels.

Hva er hovedindeksen på Euronext Brussels?

Det er BEL20 som er hovedindeksen på BSE Euronext Brussels. Denne indeksen består av de 10 til 20 mest omsatte aksjene på børsen og blir justert siste fredag i februar. Endringene utføres tredje fredag i mars hvert år.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av BEL20?

BSE Euronext Brussels er en av de mange indeksene vi følger. På vår side kan du se oppdaterte tekniske analyser av BEL20 indeksen for Brussels Stock Exhange. Du kan også prøve programmet vi bruker og delta i vårt kurs i teknisk analyse om du vil lage dine egne tekniske analyser av BSE Euronext Brussels.