kurtasjefri Aksjehandel på Brussels Stock Exchange aksjer investere kjøpe

Aksjehandel på Brussels Stock Exchange

Brussels Stock Exchange, ofte forkortet til BSE ble startet på ordre fra Napoleon i 1801. Etter sammenslåingen med børsene i Amsterdam, Lisboa og Paris, som dannet Euronext NV, er børsens riktige navn BSE Euronext Brussels. Hovedindeksen er BEL20.

Kurtasjefri aksjehandel på Brussels Stock Exchange

Aksjehandel på børsen i Brussel er først og fremst tilgjengelig for profesjonelle investorer siden det er få norske nettmeglere som tilbyr handel på BSE Euronext Brussels. Grunnen til dette er ikke at børsen er spesiell på noen måte, men skyldes at det er lav etterspørsel. For investorer som ønsker å spre risiko er dette selvsagt negativt, så vi skal her vise deg hvordan du kan kjøpe aksjer på Brussels Stock Exchange uten kurtasje.

eToro er en velkjent nettmegler som har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og siden alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro er dette en trygg og seriøs nettmegler. eToro tilbyr handel på et bredt utvalg av verdens børser, BSE Euronext Brussels er en av dem. Du kan kjøpe mer enn 1000 forskjellige aksjer og mer enn 250 børsnoterte fond på eToro.

eToro er en nettmegler som tilbyr aksjehandel uten kurtasje, altså er forskjellen mellom kjøps- og salgskurs den eneste kostnaden. Dette gjør at du kan spare penger ved at du kan få lavere transaksjonskostnader sammenlignet med norske nettmeglere. Videre er det minste innskuddet på kun $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer i aksjer notert på Brussels Stock Exchange eller andre børser på eToro.

Som kunde på eToro får du gratis realtidskurser og tilgang til et program for teknisk analyse. Videre får du også tilgang til gratis aksjeanalyser på utvalgte aksjer. Disse analysene er levert fra anerkjente investeringsbanker og meglerhus. eToro har også et aksjeforum hvor du kan diskutere aksjer og investeringer.

For å åpne en konto på eToro slik at du kan kjøpe aksjer på Brussels Stock Exchange kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Selve registreringen tar kun noen få minutter, og med praktiske betalingsmetoder kan du få umiddelbare overføringer til din eToro konto slik at du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på BSE Euronext Brussels.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Tekniske analyser av BEL20

No post found

Lag dine egne tekniske analyser av BEL20

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

BEL20 indeks

SelskapSektorTickerVekting
AB InBevFood & BeverageABI13,67 %
Ackermans & van HaarenFinancial ServicesACKB2,41%
AedificaReal EstateAED2,16 %
AgeasInsuranceAGS6,3 %
AperamBasic ResourcesAPAM0,9 %
arGEN-XHealth CareARGX4,9 %
CofinimmoReal EstateCOFB2,72 %
ColruytRetailCOLR2,54 %
EliaUtilitiesELITBD
GalapagosHealth CareGLPG7,08 %
GBLFinancial ServicesGBLB4,84 %
KBCBanksKBC9,77 %
MelexisElectronic EquipmentMELETBD
Proximus GroupTelecommunicationsPROX2,95 %
SofinaFinancial ServicesSOF2,67 %
SolvayChemicalsSOLB4,25 %
Telenet GroupMediaTNET1,17 %
UCBHealth CareUCB9,3 %
UmicoreChemicalsUMI6,21 %
WDPReal EstateWDP3,15 %
*Pr 22. mars 2021.

Brussels Stock Exchange FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Brussels Stock Exchange?

Å kjøpe aksjer notert på Brussels Stock Exchange er lite tilgjengelig for vanlige investorer i Norge. Men, det finnes løsninger. I vår artikkel om BSE Euronext Brussels viser vi deg hvordan du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på Brussels Stock Exchange.

Hvilke selskaper er notert på BSE Euronext Brussels?

AB InBev, Galapagos, Umicore og KBC er blant de mest kjente selskapene som er notert på Brussels Stock Exchange, og som er en del av BEL20. Du kan se oversikten over hvilke selskaper som inngår i denne indeksen på vår side.

Hva er hovedindeksen på Brussels Stock Exchange?

Det er BEL20 som er hovedindeksen på BSE Euronext Brussels. Denne indeksen består av de 10 til 20 mest omsatte aksjene på børsen og blir justert siste fredag i februar. Endringene utføres tredje fredag i mars hvert år.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av BSE Euronext Brussels?

BSE Euronext Brussels er en av de mange indeksene vi følger og på vår side kan du se oppdaterte tekniske analyser av BEL20 indeksen for Brussels Stock Exhange. Du kan også prøve programmet vi bruker og delta i vårt kurs i teknisk analyse om du vil lage dine egne tekniske analyser av BSE Euronext Brussels.

%d bloggere liker dette: