Kurtasjefri aksjehandel på Euronext Paris investere franske aksjer børs børsen frankrike

Aksjehandel på Euronext Paris

Paris Bourse ble grunnlagt i 1724 og er forløperen til dagens Euronext Paris. I 2000 slå Paris Bourse seg sammen med børsene i Amsterdam, Lisboa og Brussels for å etablere Euronext. Euronext er det nest største aksjemarkedet i Europa etter London Stock Exchange.

Populære aksjer notert på Euronext Paris

investere Kjøpe L'Oreal aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Schneider Electric aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Airbus aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Air Liquide aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Air France KLM aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
kjøpe alstom aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe TotalEnergies aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kurs
Kjøpe Genfit aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe STMicroelectronics aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Engie aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips
Kjøpe Suez aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Renault aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe BNP Paribas aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Moët Hennessy Louis Vuitton aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser
Kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Veolia Environnement aksjer uten kurtasje
Kjøpe Sanofi aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefaling investere kursutvikling
Kjøpe Electricite de France aksjer uten kurtasje kursmål edf aksjen tekniske analyser anbefaling kursutvikling

Kurtasjefri aksjehandel på Euronext Paris

Den franske børsen var tidligere delt i tre. Først hadde vi Premier Marché som omfattet store utenlandske og franske selskap, i tillegg til de fleste obligasjoner. Deretter hadde vi Second Marché som var listen for mellomstore selskap, og til slutt var det Nouveau marché som omfatter nye rasktvoksende startups som først og fremst brukte børsnotering for å hente penger gjennom emisjoner. Fra 2005 ble disse slått sammen til Eurolist.

På børsen i Paris har du et variert utvalg av selskaper, noe som gir deg gode muligheter til å investere i sektorer som du ikke finner på alle andre børser. Dermed er det negativt at det bare er noen få norske meglere som gir deg tilgang til franske aksjer på Euronext Paris. Norske meglere har trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer kan det bli dyrt. Det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Euronext Paris aksjer – steg for steg

Dersom du er en ny investor er det et godt tips i aksjehandel for nybegynnere å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap. På eToro har du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe franske aksjer uten kurtasje på Euronext Paris. Samme frengamgsmåte kan du også bruke til å investere i aksjer på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Euronext Paris aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Euronext Paris. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Moët Hennessy Louis Vuitton. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Euronext Paris kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Euronext Paris

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Euronext Paris vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av Euronext Paris

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av CAC40

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

CAC40 indeks

Euronext Paris FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Euronext Paris?

Blant de norske meglerne og bankene er det ikke så mange som lar deg kjøpe franske aksjer på Paris børsen, men det finnes gode løsninger på dette. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe aksjer på Euronext Paris uten kurtasje.

Hvilke selskaper er notert på Euronext Paris?

På Paris børsen har du flere ulike selskap som gir deg dog mulighet til å diversifisere. Du har bilprodusenter som Renault, banker som BNP Paribas og mange aksjer selskap. På vår side kan du se eksempler på populære franske aksjer som du kan kjøpe på Paris børsen.

Hva er hovedindeksen på Euronext Paris?

Det er CAC40 som er hovedindeksen på børsen i Paris. Indeksen er satt sammen av 40 av de største selskapene som er notert på Euronext Paris. På vår side kan du følge med på utviklingen til CAC40 indeksen.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av CAC40?

CAC40 er en viktig europeisk aksjeindeks. Vi følger derfor tett med på utviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av CAC40 på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av indekser og aksjer.