Kurtasjefri aksjehandel på Frankfurt Stock Exchange tyske aksjer investere hvordan kjøpe

Aksjehandel på Frankfurt Stock Exchange

Frankfurt børsen eller Frankfurter Wertpapierbörse er den største børsen av de 7 regionale børsene i Tyskland. Børsens historikk går tilbake til 9. århundre, mens selve grunnleggelsen skjedde i 1585. DAX er hovedindeksen på Frankfurt Stock Exchange og omfatter de 40 største selskapene som er notert på børsen i Frankfurt.

Populære aksjer notert på Frankfurt Stock Exchange

hvordan Kjøpe Daimler AG aksjer mercedes benz investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe HeidelbergCement aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe BASF aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
kjøpe e.on aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Siemens aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe BMW aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe SMA Solar Technology aksjer uten kurtasje investere tekniske analyser kursmål kursutvikling
Kjøpe Zalando aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Hapag-Lloyd aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Deutsche Bank aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål kursutvikling anbefalinger
Kjøpe TAG Immobilien aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger tips analyser
Kjøpe Aroundtown aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe RWE aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyser kursmål
Kjøpe Delivery Hero aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Lufthansa aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling
Kjøpe Volkswagen aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål kursutvikling

Kurtasjefri aksjehandel på Frankfurt Stock Exchange

Den tyske børsen i Frankfurt er en av de viktigste markedsplassene for aksjer i Europa. Det er også en børs som er lett tilgjengelig for norske investorer og tradere. De aller fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til tyske aksjer, men vi pleier ikke å anbefale disse løsningene. En av grunnene til det er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser. Deriblant Frankfurt Stock Exchange.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du aksjer på Frankfurt Stock Exchange – steg for steg

Et godt tips til aksjehandel for nybegynnere er å spre risiko. Du kan diversifisere ved å investere i forskjellige selskap som driver i ulike sektorer eller geografiske områder. På eToro har du som nevnt tilgang til 16 børser, noe som betyr at du har gode muligheter til å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe tyske aksjer uten kurtasje på Frankfurt børsen. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på Frankfurt Stock Exchange må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Frankfurt Stock Exchange. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Adyen aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Frankfurt Stock Exchange kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Frankfurt Stock Exchange

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Frankfurt Stock Exchange vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av DAX

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av DAX

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

DAX Index

Frankfurt Stock Exchange FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Frankfurt Stock Exchange?

Du kan kjøpe tyske aksjer notert på børsen i Frankfurt via de fleste norske meglere og banker. Det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i aksjer uten kurtasje på Frankfurt børsen.

Hvilke selskaper er notert på Frankfurt Stock Exchange?

Bilprodusenter som BMW og Volkswagen er notert på den tyske børsen. I tillegg har du mange finansselskap, helseforetak og teknologiselskap. På vår side kan du se eksempler på populære aksjer som er notert på den tyske børsen i Frankfurt.

Hva er hovedindeksen på Frankfurt Stock Exchange?

Det er Deutscher Aktienindex eller DAX som er hovedindeksen på børsen i Frankfurt. Denne indeksen er en total return index som viser avkastningen fra de 40 største selskapene som er notert på Frankfurt børs.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av DAX Index?

DAX indeksen er ansett for å være en viktig indikator for hvordan den europeiske økonomien går, og vi følger derfor tett med på utviklingen. Vi legger jevnlig ut tekniske analyser av DAX på vår side. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage egne analyser.