kurtasjefri Aksjehandel på Hong Kong Stock Exchange aksjer hongkongbørsen

Aksjehandel på Hong Kong Stock Exchange

Hong Kong Stock Exchange ble startet i 1891 og er i dag verdens største børs. I alt er det mer enn 2500 selskaper notert med en samlet verdi på over 47 billioner Hong Kong Dollar. Børsen er eid av det kinesiske selskapet Hong Kong Exchanges and Clearing.

Populære aksjer notert på Hong Kong Stock Exchange

investere Kjøpe China Construction Bank aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Industrial and Commercial Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Agricultural Bank of China aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe Meituan aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
investere Kjøpe AIA Group aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Longyuan Power Group aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe China Everbright Environment aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe China Gas Holdings aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe China Evergrande aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Semiconductor Manufacturing International Corporation aksjer uten kurtasje smic investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Sunny Optical Technology aksjer uten kurtasje 5g kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Xinyi Solar Holdings aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling investering anbefalinger tekniske analyser
Kjøpe Geely aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling gelly automobile holdings aksjen
Kjøpe Xiaomi aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling investere investering
Kjøpe Tencent aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursutvikling kursmål anbefaling
Kjøpe Alibaba aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger analyser
Teknisk analyse av BYD aksjen logo kjøpe byd aksjer

Kurtasjefri aksjehandel på Hong Kong Stock Exchange

For de fleste norsk investorer og tradere har tilgangen til aksjer notert på Hongkongbørsen vært begrenset til de selskapene som også er notert med ADR i USA. Dette har gitt flere investeringsmuligheter. Ennå er det langt fra alle selskaper som er ADR notert, og nå som SEC truer med å ta flere av disse selskapene av børs ser vi fordelen av å investere i aksjen på børsen hvor den er hovednotert.

Vil du kun kjøpe ADRs kan du bruke norske meglere og banker, siden dette i praksis er det samme som å kjøpe amerikanske aksjer. Vil du derimot kjøpe aksjene på børsen hvor de er hovednotert har du færre valgmuligheter. Vi pleier å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du aksjer på Hong Kong Stock Exchange – steg for steg

Når du skal sette sammen en portefølje med aksjer og børsnoterte fond er det viktig å spre risiko. De fleste pleier å spre risikoen over flere selskap i ulike sektorer, og i tillegg spre risiko over ulike geografiske områder. De fleste norske meglere og banker tilbyr ikke handel på HSI, noe som gjør at investorene går glipp av en mulighet for bedre diversifisering. Ved å velge eToro kan du handle på 16 børser, noe som kan gi deg god risikodiversifisering. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe aksjer notert på børsen i Hong Kong. Samme metode kan brukes til å handle aksjer på de andre børsene du får tilgang til. Normalt tar det kun noen få minutter å komme i gang med kurtasjefri handel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe aksjer på Hong Kong Stock Exchange uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Hong Kong Stock Exchange. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Hong Kong Stock Exchange kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Hong Kong Stock Exchange

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Hong Kong Stock Exchange vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av HSI50 Index

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av HSI50 Index

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

HSI50 Index

Hong Kong Stock Exchange FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Hong Kong Stock Exchange?

En vanlig metode å investere i kinesiske selskaper har vært å kjøpe ADR notert i USA. Når SEC truer med å ta flere av disse av børs kan det være en fordel å kjøpe aksjene som er hovednotert på Hongkongbørsen, fremfor å kjøpe ADR som kan bli vanskelig å selge om de tas av børs. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe aksjer på Hong Kong børsen uten å betale kurtasje.

Hvilke selskaper er notert på Hong Kong Stock Exchange?

Blant de mest kjent finner du aksjer som Tencent, Baidu, Bank of China, Byd Company og Alibaba. Hele listen over aksjer notert på den kinesiske hovedindeksen HSI50 kan du se på vår nettside.

Hva er hovedindeksen på Hong Kong Stock Exchange?

Det er HSI50 som er hovedindeksen på Hongkongbørsen. Denne indeksen inneholder de 50 største og mest omsatte aksjene som er notert på den kinesiske børsen. De 50 største selskapene utgjør omtrent 58 % av den totale verdien av alle selskaper notert på Hong Kong Stock Exchange.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av ?

Vi følger jevnlig med på utviklingen til HSI50 og lager tekniske analyser som vi legger ut på vår side. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller delta i vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne om du vil lage egne analyser av indeksen til Hongkongbørsen.