Kurtasjefri aksjehandel på Madrid Stock Exchange bolsa de madrid investere kjøp aksjer spanske spania

Aksjehandel på Madrid Stock Exchange

Madrid Stock Exchange eller Bolsa de Madrid er den største av de fire regionale børsene du finner i Spania. Børsen ble etablert i 1831 og er i dag eid av Bolsas y Mercados Españoles. Hovedindeksen på den spanske børsen er IBEX35 som viser kursutviklingen til de 35 største og mest omsatte selskapene.

Populære aksjer notert på Madrid Stock Exchange

Kjøpe Cellnex aksjer investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Solaria Energia y Medio Ambiente aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Endesa aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Repsol aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe Naturgy Energy Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser
Kjøpe ArcelorMittal aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Siemens Gamesa Renewable Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Iberdrola aksjer uten kurtasje i norge

Kurtasjefri aksjehandel på Madrid Stock Exchange

Å investere i spanske aksjer kan gi deg en bedre risikodiversifisering ved at du får tilgang til selskaper som operer i andre geografiske områder. På børsen finner du også selskaper som driver i næringer du ikke kan investere i dersom du kun handler på Oslo Børs. Det er få norske meglere og banker som tilbyr handel med spanske aksjer. De som har dette i tilbudet sitt pleier også å ta en høy kurtasje når du skal kjøpe eller selge spanske aksjer.

Den høye kurtasjen er en viktig grunn til at vi ikke pleier å anbefale disse løsningene. Selv om de ellers er trygge og brukervennlige. Et alternativ vi derimot pleier å anbefale er eToro. eToro er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du aksjer på Madrid Stock Exchange – steg for steg

En god grunn til å investere i spanske aksjer er at du kan få en god risikoprofil på porteføljen din. Risikodiversifisering kan gjøres ved å spre investeringene over flere selskaper. I tillegg kan du spre risikoen over forskjellige sektorer og regionale områder. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser har du gode forutsetninger til å sette sammen en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe spanske aksjer uten kurtasje på Madrid Stock Exchange. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe aksjer uten kurtasje på Madrid Stock Exchange må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Madrid Stock Exchange. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Madrid Stock Exchange kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Madrid Stock Exchange

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Madrid Stock Exchange vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av IBEX35

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av IBEX35

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

IBEX35 Index

Madrid Stock Exchange FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Madrid Stock Exchange?

Det er ikke mange norske meglere som gir tilgang til børsen i Madrid, og de få som gjør det tar ofte en høy kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i aksjer på Bolsa de Madrid uten kurtasje.

Hvilke selskaper er notert på Madrid Stock Exchange?

Samlet er det over 1500 selskaper notert på Bolsa de Madrid. Dette er en samling av små, mellomstore og store selskaper fra Spania og andre land hvor selskapet har ønsket å bli notert på den spanske børsen.

Hva er hovedindeksen på Madrid Stock Exchange?

Hovedindeksen på børsen i Madrid er IBEX35. Denne indeksen følger kursutviklingen til de 35 største og mest likvide selskapene som er notert på børsen.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av IBEX35?

Det finnes mange spennende selskaper på den spanske børsen i Madrid, så dette er en indeks vi følger med på og jevnlig legger vi ut tekniske analyser av hovedindeksen IBEX35 på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.