Kurtasjefri aksjehandel på Nasdaq Copenhagen investere kjøpe danske aksjer børs københavn danmark

Aksjehandel på Nasdaq Copenhagen

Københavns Fondsbørs har en historikk som strekker seg tilbake til 1620 hvor driften da lå i Christian IVs børsbygning. I 1974 ble børsen flyttet til Nikolaj Plads. Selskapet er eid av finsk-svenske Nasdaq Nordic som kjøpte det opp i 2005. Hovedindeksen på Nasdaq Copenhagen er KAX.

Aksjer notert på Nasdaq Copenhagen

Kjøpe Novozymes aksjer investere aktier kursmål teknisk analyse kursutvikling
Kjøpe Carlsberg aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Genmab aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser aktier
Kjøpe Danske Bank aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål kursutvikling anbefalinger tips
Kjøpe Vestas Wind Systems aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling
Kjøpe AP Møller Mærsk aksjer uten kurtasje
Kjøpe Novo Nordisk aksjer uten kurtasje
Kjøpe Ørsted aksjer uten kurtasje teknisk analyse kurs kursmål utvikling anbefaling nytt bilde

Kurtasjefri aksjehandel på Nasdaq Copenhagen

De aller fleste norske nettmeglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg også tilgang til de nordiske børsene, deriblant børsen i København. Dette er i stor grad trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ vi ofte bruker er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med danske aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Nasdaq Copenhagen aksjer – steg for steg

Når du skal begynne med aksjer er det viktig å spre risiko ved å investere i forskjellige selskap som driver i ulike bransjer og regioner. Dette kan du få til ved å kjøpe aksjer på flere børser. På eToro har du som nevnt tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser. Dette er en stor fordel for deg siden du da kan bygge opp en godt diviersifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe danske aksjer på børsen i København uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Nasdaq Copenhagen aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Nasdaq Copenhagen. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel AP Møller Mærsk. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Nasdaq Copenhagen kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Nasdaq Copenhagen

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Nasdaq Copenhagen vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av OMXC25

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av OMXC25

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

OMXC25 indeks

Nasdaq Copenhagen FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Nasdaq Copenhagen?

De fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til handel med danske aksjer, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe danske aksjer uten kurtasje.

Hvilke selskaper er notert på Nasdaq Copenhagen?

På børsen i København har du banker, shipping selskap, bioteknologi og mange andre selskap. På vår side kan du se eksempler på noen av de mest populære aksjene som er notert på Nasdaq Copenhagen.

Hva er hovedindeksen på Nasdaq Copenhagen?

Det er København All Share Index eller KAX som er hovedindeksen på Nasdaq Copenhagen. Indeksen er vektet og viser kursutviklingen til samtlige aksjer på den danske børsen. OMXC25 viser utviklingen til de 25 største selskapene på børsen.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av OMXC25?

OMXC25 indeksen inneholder mange potensielt gode investeringer. Vi følger jevnlig med på kursutviklingen og legger ut analyser av OMXC25 på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.