Kurtasjefri aksjehandel på Nasdaq Stock Exchange

Aksjehandel på Nasdaq Stock Exchange

Nasdaq er en forkortelse for National Association of Securities Dealers Automated Quotations, og Nasdaq Stock Exchange er en elektronisk børs i USA. Den elektroniske børsen ble etablert i 1971 av NASD som ble ledet av Bernhard Madoff. I dag er dette den elektroniske børsen som har det største handelsvolumet.

Populære aksjer notert på Nasdaq Stock Exchange

Kjøpe Expedia aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger tips
Kjøpe Enphase Energy aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
1 Kjøpe First Solar aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe Airbnb aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Microsoft aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefaling
Kjøpe Apple aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse kursmål anbefalinger
Kjøpe Netflix aksjer uten kurtasje kursutvikling teknisk analyse
slik investerer kjøpe nikola aksjer aksjeanbefaling kursmål tekniske analyser
Kjøpe Google aksjer Alphabet aksje i Norge uten kurtasje
Kjøpe Plug Power aksjer Teknisk analyse av Plug Power aksjen logo
Kjøpe Tesla aksjer Teknisk analyse av Tesla aksjen logo
Teknisk analyse av Amazon aksjer logo

Kurtasjefri aksjehandel på Nasdaq Stock Exchange

Å kjøpe amerikanske aksjer gir deg flere investeringsmuligheter, noe som igjen kan gi deg en bredt diversifisert aksjeportefølje. På Nasdaq Stock Exchange har du også tilgang til et stort utvalg av børsnoterte fond. Handel på de amerikanske børsene, Nasdaq inkludert, er lett tilgjengelig i Norge. Dette er noe de aller fleste norske meglere og banker tilbyr. Løsningene fra disse aktørene er jevnt over gode, både når det kommer til brukervennlighet og sikkerhet.

Men, de kan bli dyre. Først og fremst på grunn av kurtasjen du må betale hver gang du kjøper eller selger en aksje notert på Nasdaq. Enda dyrere kan det bli dersom du ønsker realtidskurser, da dette er en betalingstjeneste hos de aller fleste norske meglere og banker. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer og 250 ETF-er notert på 16 børser. Du får også gratis realtidskurser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du aksjer på Nasdaq Stock Exchange – steg for steg

Med tilgang til kurtasjefri handel på Nasdaq Stock Exchange kan du investere i et stort utvalg aksjer og børsnoterte fond. Det betyr at du kan sette opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe aksjer notert å Nasdaq Stock Exchange uten kurtasje, og den samme metoden kan du bruke til å kjøpe aksjer notert på andre børser. Som regel trengs det bare noen få minutter å registrere en konto og gjøre innskudd slik at du kan begynne å investere i aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe aksjer uten kurtasje notert på Nasdaq Stock Exchange må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Nasdaq Stock Exchange. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Nasdaq Stock Exchange kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Nasdaq Stock Exchange

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Nasdaq Stock Exchange vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av Nasdaq 100

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av Nasdaq 100

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Nasdaq 100 Index

Nasdaq Stock Exchange FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Nasdaq Stock Exchange?

Nasdaq Stock Exchange er en amerikansk børs, og du trenger derfor en megler som gir deg tilgang til de amerikanske markedene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i aksjer uten kurtasje på Nasdaq Stock Exchange.

Hvilke selskaper er notert på Nasdaq Stock Exchange?

På den elektroniske børsen kan du finne små, mellomstore og store selskaper. I alt er det over 3500 aksjer notert på Nasdaq Stock Exchange. Det er en stor overvekt av teknologiselskaper notert på børsen.

Hva er hovedindeksen på Nasdaq Stock Exchange?

Det er Nasdaq 100 som er hovedindeksen. Indeksen følger kursutviklingen til de 100 største selskapene rangert etter markedsverdi. Det er ingen finansselskaper i Nasdaq 100 Index, disse finner du i Nasdaq Financial 100 Index.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av Nasdaq 100 Index?

Nasdaq 100 Index er en viktig indeks som viser hvordan kursutviklingen til noen av de største og viktigste selskapene er. Vi følger derfor med på utviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Nasdaq 100 Index på vår side. Du kan også følge våre kurs om du vil lære å lage egne analyser.

Når åpner Nasdaq Stock Exchange?

Den amerikanske teknologibørsen åpner for handel 15:30 norsk tid. Børsen stenger igjen 22:00 norsk tid. Merk at USA har egen sommertid, noe som vil føre til avvik fra dette. Les mer om handel på den amerikanske teknologibørsen på vår side.