Kurtasjefri aksjehandel på Nasdaq Stockholm investere kjøpe svenske aksjer børs sverige

Aksjehandel på Nasdaq Stockholm

Stockholmsbörsen er den største markedsplassen for handel med verdipapirer i Sverige. Børsen ble etablert i 1863 og er i dag en av de viktigste børsene i Norden. Den svenske børsen ble en del av Nasdaq i 2008, og går i dag under navnet Nasdaq Stockholm. Hovedindeksen på børsen i Stockholm er OMXS30 og omfatter de 30 største og mest likvide aksjene som er notert på børsen.

Aksjer notert på Nasdaq Stockholm

Kjøpe Evolution Gaming aksje CFD uten kurtasje investere trade kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Betsson aksje CFD uten kurtasje investere trade kursmål tekniske analyser
Kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kurs
Kjøpe H&M Hennes & Mauritz AB aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling kursutvikling tips analyser tekniske
Kjøpe Investor AB aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kurs
Kjøpe Swedish Match aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Kindred Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Nordea aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Castellum aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips
Kjøpe ICA Gruppen aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling anbefalinger analyser tips

Kurtasjefri aksjehandel på Nasdaq Stockholm

Når du investerer i aksjer kan det være en god ide å også se til andre børser en bare Oslo Børs. Ved å for eksempel investere i aksjer notert på den svenske børsen får du tilgang til et større investeringsunivers, noe som kan gi deg en bedre spredning av risiko over flere selskap og geografiske områder. Nasdaq Stockholm er en av de viktigste nordiske børsene, noe som betyr at du kan bruke de fleste norske meglere.

Tilgangen til handel med svenske aksjer er normalt god hos norske meglere og banker. Likevel er dette løsninger vi normalt ikke pleier å anbefale. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel på Nasdaq Stockholm, i tillegg til 15 andre børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du svenske aksjer – steg for steg

Ved å ha tilgang til aksjehandel på den svenske børsen kan du selvsagt få spredd risiko over forskjellige geografiske områder. I tillegg får du tilgang til investeringer som du ikke kan finne på andre børser. På Nasdaq Stockholm har du tilgang til et bra utvalg av eiendomsaksjer, noe som kan gi deg en god risikoprofil. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe svenske aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer notert på andre børser.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Nasdaq Stockholm aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe aksjer uten kurtasje på Nasdaq Stockholm. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på Nasdaq Stockholm kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp aksjer på Nasdaq Stockholm

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på Nasdaq Stockholm vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av OMXS30

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av OMXS30

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

OMXS30 indeks

Nasdaq Stockholm FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Nasdaq Stockholm?

Det er vanlig at du kan kjøpe svenske aksjer gjennom norske meglere. Vi pleier normalt ikke anbefale dette siden det kan bli dyrt. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i svenske aksjer uten kurtasje.

Hvilke selskaper er notert på Nasdaq Stockholm?

På den svenske børsen har du tilgang til et bra utvalg av eiendomsselskap. I tillegg finner du også industri og teknologi. På vår side kan du se en liste over populære aksjer på den svenske børsen. Ved å investere i svenske aksjer kan du få en bedre risikoprofil på porteføljen din.

Hva er hovedindeksen på Nasdaq Stockholm?

Det er OMXS30 som er hovedindeksen på den svenske børsen i Stockholm. På vår side kan du følge med på utviklingen til indeksen og se tekniske analyser. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lære å lage dine egne analyser.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av OMXS30?

OMXS30 er en av de viktigste indeksene i Norden, og vi følger derfor tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av hovedindeksen på den svenske børsen i Stockholm.