Kurtasjefri aksjehandel på New York Stock Exchange amerikanske aksjer investere kjøpe

Aksjehandel på New York Stock Exchange

New York Stock Exchange går under kallenavnet The Big Board og er verdens største børs om vi ser på markedsverdien til selskapene som er notert på NYSE. Børsen ble åpnet 17. mai i 1729. I dag er børsen eid av selskapet Intercontinental Exchange, som også er notert på NYSE med tickeren ICE.

Kurtasjefri aksjehandel med norske, danske, finske og amerikanske aksjer
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Populære aksjer notert på New York Stock Exchange

Kjøpe Danaos Corp aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Frontline aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling
Kjøpe Cameco aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger
Kjøpe DiDi Global aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling
Kjøpe Maxar Technologies aksjer uten kurtasje investere romfart kursmål tekniske analyser anbefaling kursutvikling
Kjøpe LTC Properties Inc aksjer uten kurtasje investering reit norge kursmål tekniske analyser anbefaling utbytte
Kjøpe Main Street Capital Corporation aksjer uten kurtasje investere reit utbytte tekniske analyser kursmål
Kjøpe NextEra Energy aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefaling
Kjøpe Verizon aksjer uten kurtasje anbefaling kursmål tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Cisco aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger
Kjøpe Merck aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tekniske analyser kursutvikling
Kjøpe Norwegian Cruise Line aksjer uten kurtasje ncl teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kurtasjefri aksjehandel på New York Stock Exchange

Det er mange norske investorer og tradere som handler amerikanske aksjer. En av grunnene er at man får spredd risiko. En annen viktig grunn er at utvalget av aksjer som er notert på New York Stock Exchange er stort, noe som gir mange gode investeringsmuligheter. Handel med amerikanske aksjer er godt tilgjengelig i Norge. Dette er noe de aller fleste meglere og banker tilbyr. Både meglere og banker har trygge og brukervennlige løsninger for handel med amerikanske aksjer på New York Stock Exchange.

Likevel er det kun unntaksvis vi anbefaler de norske meglerne og bankene. Grunnen til dette er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer, og med amerikanske aksjer er ofte kurtasjen høy. Et godt alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser. Deriblant New York Stock Exchange.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere. Du har også tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du aksjer notert på New York Stock Exchange – steg for steg

En viktig grunn til å kjøpe amerikanske aksjer på NYSE er risikodiversifiseringen du kan oppnå. Først og fremst er det amerikanske selskap som er notert på børsen. Det gir deg eksponering mot den amerikanske økonomien i større grad enn om du kun kjøper norske aksjer. Videre er det som nevnt et stort antall selskap notert på børsen. Dermed kan du investere i sektorer som ikke er tilgjengelig på Oslo Børs. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe amerikanske aksjer uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan du også bruke til å investere i aksjer på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter på å åpne konto og gjøre innskudd slik at du kan kjøpe amerikanske aksjer notert på New York Stock Exchange uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe amerikanske aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for aksjeanalyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe amerikanske aksjer uten kurtasje på New York Stock Exchange. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe aksjer på New York Stock Exchange kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp amerikanske aksjer på New York Stock Exchange

For å kjøpe aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på selskapet, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer notert på New York Stock Exchange vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Tekniske analyser av NYSE Composite Index

No shortCode found

Lag dine egne tekniske analyser av New York Stock Exchange

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

NYSE Composite Index

New York Stock Exchange FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på New York Stock Exchange?

Dersom du ønsker å investere i aksjer som er notert på NYSE trenger du en megler som gir deg tilgang til amerikanske aksjer og børser. På vår side kan du se steg for steg hvordan du kan kjøpe amerikanske aksjer på New York Stock Exchange uten kurtasje.

Hvilke selskaper er notert på New York Stock Exchange?

Det er mer enn 2000 selskaper som er notert på NYSE. Av disse er det over 1600 som er amerikanske, mens det er mer enn 350 selskaper som er utenlandske. Over halvparten av de 100 største selskapene er utenlandske. På vår side kan du se et utvalg av populære amerikanske aksjer notert på NYSE.

Hva er hovedindeksen på New York Stock Exchange?

Hovedindeksen på børsen i New York er NYSE Composite. Indeksen dekker alle selskaper som er notert på børsen i New York. I alt er det mer enn 2000 selskaper som inngår i indeksen. Det finnes flere ETF-er som lar deg investere i NYSE Composite Index.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av NYSE Composite?

NYSE Composite er en viktig indeks som viser hvordan det står til i den amerikanske økonomien. Derfor følger vi med på utviklingen til indeksen. På vår side legger vi jevnlig ut teknisk analyse av NYSE Composite. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage egne analyser.

Når åpner New York Stock Exchange?

Den ordinære aksjehandelen på NYSE åpner kl 15:30 norsk tid. Den amerikanske børsen i New York stenger handelen 22:00 norsk tid. I sommerhalvåret vil det være avvik fra dette. USA følger nemlig ikke samme sommertid som Europa. Les mer om aksjehandel på NYSE på vår side.