Aksjehandel på Tokyo Stock Exchange kjøpe investere japanske aksjer hvordan i norge megler

Aksjehandel på Tokyo Stock Exchange

Tokyo Stock Exchange eller Tosho og TSE som den også kalles ble grunnlagt i 1878. I 2019 var det 2292 selskap med en samlet market cap på $5,67 billioner. Den var dermed den tredje største børsen i verden. Den japanske børsen er eid av selskapet Japan Exchange Group, som også er notert på TSE.

Aksjer notert på Tokyo Stock Exchange

Kjøpe Panasonic Corporation aksje CFD uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger investere
Kjøpe Seven & I Holdings aksje CFD uten kurtasje investere tekniske analyser kursmål
Kjøpe Asahi Group aksje CFD uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling
Kjøpe SoftBank Group aksje CFD uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kurtasjefri aksjehandel på Tokyo Stock Exchange med CFD

For norske investorer og tradere kan det være vanskelig å kjøpe eller trade japanske aksjer som er notert på Tokyo Stock Exchange. Det er få meglere som tilbyr dette, så løsningen for mange er å kjøpe ADR på japanske aksjer som er notert på de amerikanske børsene. Utvalget av ADR på japanske aksjer er ganske lavt, og det er flere av de viktigste aksjene som ikke kan kjøpes på de amerikanske børsene.

Foretrekker du å kjøpe ADR kan du gjøre det gjennom de aller fleste norske meglere og banker siden disse gir deg tilgang til de amerikanske børsene, men dette kan bli en dyr løsningen siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger ADR for japanske aksjer på de amerikanske børsene. Et alternativ kan være å bruke Capital.com. Dette er en markedsplass for CFD trading, og her får du tilgang til CFD på aksjer som er notert på Tokyo Stock Exchange. All handel er også uten kurtasje.

Capital.com er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Dermed er Capital.com et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $20, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med trading. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Capital.com også for mer erfarne investorer og tradere.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Slik kjøper du CFD på aksjer på Tokyo Stock Exchange – steg for steg

En fordel ved å ha tilgang til flere børser er at du kan få bedre mulighet til å diversifisere på tvers av landegrenser. Dermed trekker det noe ned at det er så få norske meglere som tilbyr handel med japanske aksjer på Tokyo Stock Exchange. Velger du å åpne en konto på Capital.com får du tilgang til CFD på aksjer notert på 19 børser. Dermed kan Capital.com være til stor nytte for å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Hr viser vi deg hvordan du kan kjøpe CFD på japanske aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å trade CFD for aksjer notert på andre børser. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri trading på Capital.com.

1: Besøk Capital.com

Før du kan kjøpe CFD for aksjer notert på Tokyo Stock Exchange uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Capital.com. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Capital.com. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

capital.com logo
 • Anbefalt nettmegler
 • 6000+ CFD på aksjer, indekser, mm
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Kan integreres med TradingView
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

78,77 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Capital.com kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Trade Now slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Apple-, Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Complete. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe CFD på japanske aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $20 eller i underkant av 200 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $45000 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe CFD på japanske aksjer kan du bruke VISA eller Apple Pay som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Capital.com-konto.

4: Kjøp aksje CFD på Tokyo Stock Exchange

For å kjøpe CFD på aksjer som er notert på Tokyo Stock Exchange uten kurtasje på Capital.com må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navn eller ticker på selskapet, og så trykke på knappen Kjøp dersom du vil gå long eller Selg dersom du vil gå short. I ordreskjemaet kan du skrive inn antallet aksje CFD du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt antall CFD for japanske aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Kjøp eller Selg. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge markedet er åpent. Dine CFD på japanske aksjer vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen.

Tekniske analyser av Nikkei 225 indeks

No post found

Lag dine egne tekniske analyser av Tokyo

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Nikkei 225 indeks

Tokyo FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe aksjer på Tokyo Stock Exchange?

Det er få norske meglere som gir deg tilgang til japanske aksjer. Enkelte kan kjøpes som ADR på de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan trade CFD for japanske aksjer notert på Tokyo Stock Exchange.

Hvilke selskaper er notert på Tokyo børsen?

I 2019 var det 2292 selskaper notert på den japanske børsen. Dermed er dette den tredje største børsen i verden. Blant aksjene som er notert finner du spesielt mange teknologiselskap og bilprodusenter. På vår side viser vi deg eksempler på noen av de mest populære japanske aksjene.

Hva er hovedindeksen på børsen i Tokyo?

Nikkei 225 er hovedindeksen på den japanske børsen. Dette er en prisvektet indeks som viser utviklingen til 225 av de største selskapene på Tokyo Stock Exchange. På vår side kan du følge med på utviklingen til Nikkei 225 indeksen.

Hvor kan jeg se tekniske analyser av Nikkei 225?

Som verdens tredje største børs er den japanske børsen en viktig indikator for resten av verden. Vi følger derfor med på utviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Nikkei 225 indeksen på vår side. Du kan også følge vår kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.