aksjetips anbefalte aksjer kjøpsanbefalinger oslo børs pareto dnb norne

Aksjetips

Med analyser av aksjeselskaper og kjøpsanbefalinger fra noen av Norges beste meglerhus har du nyttige verktøy som kan sikre deg en bedre avkastning. Se vår oversikt over aksjetips fra norske banker og meglerhus.

Kurtasjefri aksjehandel med norske, danske, finske og amerikanske aksjer
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Aksjetips

pareto securities aksjetips anbefalte aksjer
 • Månedsportefølje
 • Norske aksjer
 • 6 - 10 aksjer

dnb markets anbefalinger aksjetips anbefalte aksjer
 • Ukentlige oppdateringer
 • Norske aksjer
 • Korte analyser

norne securities kjøpsanbefalinger aksjetips anbefalte aksjer
 • Månedsportefølje
 • Norske aksjer
 • 5 aksjer

Tekniske analyser fra Aksjeskolen

Kjøp anbefalte aksjer uten kurtasje

Ved kjøp og salg av aksjer må du som regel betale kurtasje hos norske meglere og banker. I tillegg kommer spread som også er en kostnad. Over tid kan dette føre til store utgifter, noe som gjør at du kan få en lavere avkastning på dine investeringer. Derfor anbefaler vi å kjøpe og selge aksjer på eToro. På eToro er det kun spread som er eneste kostnad når du kjøper og selger aksjer. På grunn av dette vil du kunne investere mer av pengene dine i anbefalte aksjer, noe som kan gi deg en bedre avkastning over tid.

Andre fordeler med eToro er at du får tilgang til aksjer fra hele verden. I tillegg kan du trade CFD på aksjer, indekser, råvarer og valuta. Kursene kan du følge med på med gratis realtidskurser. Når du åpner konto på eToro får du også tilgang til et bra program for tekniske analyser. Siden minste innskudd er på kun $200 er dette en løsning som passer godt for både nybegynnere og erfarne investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • Aksjer, ETF, CFD
 • Ingen kurtasje, lav spread
 • Gratis realtidskurser og analyseprogram
 • Godkjent av Finanstilsynet

51 % av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du forstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

Vurdering av aksjetips

Nedenfor kan du se oversikten over hvilke aksjer som har kjøpsanbefalinger fra de forskjellige meglerhusene. Dette gir deg en rask oversikt over hvilke aksjer som er anbefalt og hvilke aksjetips du kan følge denne uken.

Aksjetips fra Pareto Securities

Pareto Securities er kanskje det best kjente meglerhuset i Norge. Porteføljen deres består av 10 aksjer, noe som gir grei risikodiversifisering. Porteføljen er normalt også god spredd utover flere sektorer. Over tid har dette vært en god strategi, for denne porteføljen består av aksjetips som har gitt god avkastning.

Aksjetips fra DNB Markets

DNB Markets har en portefølje hvor de kan bytte ut aksjer hver uke. Dette gjør at det ofte er litt kortere investeringshorisont. Hver mandag legges det ut en porteføljerapport som viser hvordan kursutviklingen har vært og en rask oppsummering av det som har beveget markedet. DNB Markets har også en god risikodiversifisering, noe som har sikret god avkastning fra aksjetipsene.

Aksjetips fra Norne Securities

Norne Securities har en månedsportefølje som ofte består av mindre selskaper. Dette kan gi større svingninger i kursene, og derfor er nok ikke dette aksjeanbefalinger som passer for alle. Likevel er det verdt å følge med på disse aksjetipsene, og disse kan brukes til å lage en portefølje med andre anbefalte aksjer fra for eksempel DNB Markets eller Pareto Securities.

Viktig å tenke på når du følger aksjeanbefalinger

Selv analytikere som jobber med å følge aksjeselskap på fulltid kan gi tips som går feil. Derfor er det viktig å diversifisere, også når du følger kjøpsanbefalinger på aksjer. Det er også viktig å gjøre sine egne vurderinger av selskapene som får kjøpsanbefalinger fra Pareto Securities, DNB Markets og Norne Securities. Kanskje har du en annen oppfatning av et selskap enn analytikerne har, og dette gjør at du også kan lage din egen portefølje. Det er også mulig å lage en bred portefølje hvor du følger aksjetips fra de forskjellige meglerhusene.

Aksjetips FAQ

Hvor kan jeg se kjøpsanbefalinger for aksjer på Oslo Børs?

På vår side har vi samlet kjøpsanbefalinger fra flere norske meglerhus slik at du kan få en rask oversikt over hvilke aksjer på Oslo Børs som er anbefalt å investere i.

Hvilke anbefalte aksjer har Pareto Securities denne uken?

Vi oppdaterer Pareto Securities modellportefølje når de kommer med nye aksjetips. Se hvilke aksjer som har kjøpsanbefaling og hvilken avkastning de har gitt siden de ble anbefalt.

Hvilke aksjetips har DNB Markets gitt denne uken?

DNB Markets har en egen modellportefølje som de oppdaterer ukentlig. På vår side kan du se hvilke aksjer om er anbefalt å kjøpe av DNB Markets. Du kan også se hvilken avkastning porteføljen har gitt.

Hvilke aksjer har kjøpsanbefaling fra Norne Securities?

Norne Securities kommer med jevne oppdateringer av porteføljen sin. Dersom du vil se hvilke aksjer som har kjøpsanbefalinger fra Norne kan du se vår oversikt. Her ser du også avkastningen fra aksjetipsene.

Hva koster aksjetipsene fra meglerhusene?

Kjøpsanbefalingene og aksjetipsene er gratis, men hos norske meglere og banker må du betale kurtasje for kjøp og salg. Se hvordan du kan kjøpe aksjer uten kurtasje når du følger aksjetips.