kjøpe Amplify Transformational Data Sharing ETF børsnotert fond

Amplify Transformational Data Sharing ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Amplify Transformational Data Sharing ETF.

Amplify Transformational Data Sharing kursutvikling

Kjøpe Amplify Transformational Data Sharing ETF uten kurtasje

Det er forventet at blokkjedeteknologi skal bli langt viktigere i fremtiden. Blant annet ser vi at sentralbanker verden over er i gang med å utvikle sine egne digitale penger. Det kan bety at BLOK ETF kan gi god avkastning. Ved å investere i dette børsnoterte fondet får du eksponering mot 45 selskaper som enten utvikler eller vil dra nytte av blokkjedeteknologi. Det omfatter blant annet selskaper som Microstrategy, Paypal Holdings, Square Inc, Nvidia og Hive Blockchain Technologies. Den årlige forvalteravgiften er 0,71 %. ETF-en utbetaler årlige utbytter.

Amplify Transformational Data Sharing ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren BLOK, og kan dermed kjøps gjennom de fleste meglere og banker i Norge. Dette er brukervennlige og trygge måter å kjøp BLOK ETF på, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger. Dette er en av grunnene til at vi heller anbefaler eToro. eToro tilbyr nemlig kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro har en rimelig løsning siden du ikke betaler kurtasje, og de har også et stort utvalg av investeringsmuligheter. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet i Norge. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. eToro passer godt for nye investorer som vil investere en mindre sum til å begynne med. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer dette også godt for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Amplify Transformational Data Sharing ETF – steg for steg

På eToro finner du et stort utvalg av børsnoterte fond i tillegg til BLOK ETF. Du kan også kjøpe aksjer og fractional shares eller deler av aksjer. I alt kan du investere i over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene. Fremgangsmåten for å kjøpe andre ETF-er eller aksjer er den samme som for å kjøpe BLOK ETF som vi skal gå gjennom her. Fra du besøker eToro for første gang til du kan gå i gang med investeringer tar det normalt ikke mer enn et par minutter.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe BLOK ETF uten kurtasje må du være registrert på eToro. Dette koster ingenting, og som nevnt får du tilgang til gratis realtidskurser og program for tekniske analyser. For å komme til eToros nettside kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Du kan forvente deg en god brukeropplevelse siden både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du har kommet til eToros nettside kan du starte på kontoregistreringen ved å trykke på Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken metode du vil bruke til innlogging på din konto. Valgene du står ovenfor er å enten lage brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto til å logge inn med. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn på den.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter går du videre ved å svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med investeringer blir kartlagt. Det kreves ingen forkunnskaper for å investere i BLOK ETF, aksjer eller andre teknologi ETF-er. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200 eller i underkant av 2000 kr. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe ETF for blokkjedeteknologi kan du gjøre innskudd med betalingsmetodene som har direkte overføring. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Bankoverføring er også tilgjengelig, men med denne metoden kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto.

4: Kjøp Amplify Transformational Data Sharing ETF

Når du skal kjøpe BLOK børsnoterte fond for krypto må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke på enten Amplify Transformational Data Sharing ETF eller tickeren BLOK, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Fra søkeresultatet kan du også få frem informasjon om ETF-en, kursoversikt og programmet for teknisk analyse ved å trykke på logoen til det børsnoterte fondet.

I ordreskjemaet oppgir du enten summen du vil investere eller antallet andeler du vil kjøpe i BLOK ETF. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere din ordre ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler blir automatisk lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutvikling og avkastning fra din investering i BLOK ETF.

Teknisk analyse av Amplify Transformational Data Sharing ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Amplify Transformational Data Sharing

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Amplify Transformational Data Sharing ETF FAQ

Hva er Amplify Transformational Data Sharing ETF?

Amplify Transformational Data Sharing ETF har tickeren BLOK og er et børsnotert fond som investerer i selskaper som utvikler og drar nytte av blokkjedeteknologi. Ved å investere i BLOK ETF får du eksponering mot 45 ulike selskaper.

Hvordan kan jeg kjøpe Amplify Transformational Data Sharing ETF?

BLOK ETF er notert på New York Stock Exchange ACRA og kan kjøpes via meglere og banker som tilbyr handel på de amerikanske børsene. På vår side går vi gjennom steg for steg hvordan du kan kjøpe BLOK ETF uten å betale kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Amplify Transformational Data Sharing kurs?

Det børsnoterte fondet Amplify Transformational Data Sharing er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av BLOK ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage egne analyser.

Er Amplify Transformational Data Sharing ETF en god investering?

Det er ventet at det skal bli stor vekst innenfor blokkjedeteknologi, og det kan bety at Amplify Transformational Data Sharing ETF vil gi god avkastning. Ved å investere i fondet sprer du risikoen over 45 ulike selskaper som driver med eller drar nytte av blokkjedeteknologi.