kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics ETF uten kurtasje børsnotert fond

ARK Autonomous Technology & Robotics ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics ETF.

ARK Autonomous Technology & Robotics kursutvikling

Kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics ETF uten kurtasje

ARK Autonomous Technology & Robotics er et aktivt forvaltet børsnotert fond som investerer i selskaper som driver med disruptiv innovasjon innenfor autonom transport, robotikk, automatiskering, 3D printing, energilagring og utforskning av verdensrommet. Ekspemler på selskaper er Tesla, JD.com, Kratos Defence & Security og Google. ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren ARKQ. Den årlige forvalteravgiften er 0,75 %.

Som mange andre ETF-er er også disruptiv teknologi ETF ARK Autonomous Technology & Robotics notert på New York Stock Exchange ARCA. Dermed må du ha en megler som gir deg tilgang til det amerikanske aksjemarkedet for å investere i dette. De fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til NYSE ARCA, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger en ETF kan det bli dyrt. Vi pleier å anbefale eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du ARK Autonomous Technology & Robotics ETF – steg for steg

Dersom du skal begynne med investeringer er det viktig å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Dette oppnår du ved å spre risiko over ulike typer selskaper som opererer i forskjellige sektorer og geografiske områder. Ved å kjøpe ETF-er kan du oppnå dette på en effektiv måte. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan kjøpe ARKQ ETF uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre ETF fond uten kurtasje. Som regel trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer gjennom eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ARK Autonomous Technology & Robotics ETF

For å kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ARK Autonomous Technology & Robotics eller tickeren ARKQ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet ARK Autonomous Technology & Robotics.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i ARKQ vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ARK Autonomous Technology & Robotics.

Teknisk analyse av ARK Autonomous Technology & Robotics ETF

Lag din egen tekniske analyse av ARK Autonomous Technology & Robotics

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ARK Autonomous Technology & Robotics ETF FAQ

Hva er ARK Autonomous Technology & Robotics?

ARK Autonomous Technology & Robotics er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren ARKQ. Det børsnoterte fondet investerer i selskaper som driver med autonom transport, robotikk, automatiskering, 3D printing, energilagring og utforskning av verdensrommet.

Hvordan kan jeg kjøpe ARK Autonomous Technology & Robotics ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i ARK Autonomous Technology & Robotics uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ARK Autonomous Technology & Robotics kurs?

ARK Autonomous Technology & Robotics er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av ARK Autonomous Technology & Robotics på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ARK Autonomous Technology & Robotics ETF en god investering?

Det børsnoterte fondet fokuserer på vekstselskaper som utvikler disruptiv innovasjon innenfor robotikk og autonom teknologi. Det betyr at selskapene kan øke kraftig i verdi dersom de klarer å utvikle teknologien. Ved å investere i fondet får du også høy risiko.

%d bloggere liker dette: