Kjøpe ARK Bitcoin ETF uten kurtasje ARKB børsnotert fond

ARK Bitcoin ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ARK Bitcoin ETF.

ARK Bitcoin kursutvikling

Kjøpe ARK Bitcoin ETF uten kurtasje

Investeringer i Bitcoin og andre typer kryptovaluta har lenge vært for spesielt interesserte. En av grunnene til dette er at omsetningen av kryptovaluta ikke forgår på regulerte markeder. Cathie Wood i ARK Invest har åpnet opp for at de skal lansere ARK Bitcoin ETF, og at denne sannsynligvis skal omsettes på NYSE ARCA. Med tilgang til krypto ETF vil flere få tilgang til disse investeringene, noe som kan føre til at verdiene øker. Dersom ETF-en blir notert på NYSE ARCA vil du kunne kjøpe den gjennom de fleste norske meglere og nettbanker, men dette kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 forskjellige børsnoterte fond.

eToro har stort utvalg, og uten kurtasje er dette også et rimelig alternativ til norske banker og meglere. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet i Norge. Alle innskudd og plasseringer i ETF-er er også forsikret opptil 1 million euro, og dermed er eToro også et trygt og sikkert alternativ. Det minste innskuddet er på $200, og dermed kan de aller fleste begynne med investeringer i børsnoterte fond. Med gratis realtidskurser og et eget program for teknisk analyse kan også mer erfarne investorer og tradere bli fornøyde med denne løsningen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du ARK Bitcoin ETF – steg for steg

eToro har en enkel og brukervennlig nettside, og det tar ikke lang tid før du har fått full oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig. Som kunde på eToro får du også tilgang til et stort utvalg av aksjer, ETF-er, CFD-er og kryptovaluta som Ripple, LiteCoin og Bitcoin. Fremgangsmåten for å kjøpe disse er den samme som for å kjøpe ARK Bitcoin ETF som vi skal gå gjennom her. Som regel tar det kun noen få minutter fra du besøker eToro for første gang til du kan gjøre din første investering.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre før du kan kjøpe ARK Bitcoin ETF er å registrere deg som bruker på eToro. Dette er gratis å gjøre. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettsiden og kundeservicen er tilgjengelig på norsk, så du kan forvente deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du begynne på registreringen ved å trykke på Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan oppgi mailadressen din og lage et brukernavn og passord, eller velge å bruke din Facebook- eller Google-konto til innlogging. Når du har valgt og aktivert metoden du ønsker er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp et skjema hvor du kan oppgi personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200 eller noe under 2000 kr. Det sammen med kurtasjefri handel gjør at eToro er et veldig godt alternativ for de som bil begynne med investeringer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe ARKB ETF kan du gjøre et innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Du kan også gjøre en bankoverføring, men da kan det gå opptil 5 virkedager før du har pengene inn på din eToro-konto.

4: Kjøp ARK Bitcoin ETF

Når du skal kjøpe ARK Bitcoin ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet på ETF-en eller tickeren ARKB, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Herfra kan du også trykke deg videre til informasjonssiden til ETF-en hvor du finner nyttig info, kursoversikt og programmet for tekniske analyser.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet fondsandeler du vil kjøpe. Etter å ha oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre blir utført umiddelbart. Dine andeler i ARK Bitcoin ETF blir automatisk lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering.

Teknisk analyse av ARK Bitcoin ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ARK Bitcoin

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ARK Bitcoin ETF FAQ

Hva er ARK Bitcoin ETF?

ARK Bitcoin ETF er et fond som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren ARKB. Det børsnoterte fondet investerer i Bitcoin.

Hvordan kan jeg kjøpe ARK Bitcoin ETF?

Siden ARKB ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA kan dette kjøpes via de fleste meglere og banker. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe ARK Bitcoin ETF uten å betale kurtasje. Det betyr at du kan spare penger som du heller kan investere.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ARK Bitcoin kurs?

ARKB ETF er en populær investering, og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ARK Bitcoin ETF på våre sider. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ARK Bitcoin ETF en god investering?

At det nå er mulig å investere i Bitcoin via ETF-er gjør at etterspørselen etter kryptovaluta og Bitcoin kan øke. Det kan igjen føre til at Bitcoin-prisen stiger. Stiger denne vil også ARKB ETF som er investert i Bitcoin stige i verdi og gi avkastning.