kjøp ARK Fintech Innovation ETF uten kurtasje arkf

ARK Fintech Innovation ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ARK Fintech Innovation ETF.

ARK Fintech Innovation kursutvikling

Kjøpe ARK Fintech Innovation ETF uten kurtasje

ARK Fintech Innovation ETF er et børsnotert fond som investerer i selskaper som utvikler ny teknologi for finansbransjen. Dette omfatter blant annet nye metoder for overføringer, blokkjedeteknologi, risikoendring, platformer for finansiering og nye betalingsmedier. ETF-en sitter normalt med 35 – 55 selskaper som for eksempel Square Inc, Shopify, Sea Limited, JD.com og Paypal Holdings. Den årlige forvalteravgiften er 0,75 %. ARKF utbetaler årlige utbytter.

ARKF er tickeren til blokkjede ETF ARK Fintech Innovation ETF som er notert på New York Stock Exchange ARCA. Siden fondet er notert på NYSE kan det enkelt kjøpes gjennom de fleste norske meglere og banker. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje ved både kjøp og salg kan det bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond. Ved å bruke denne løsningen kan du spare penger.

Utover å være et rimelig alternativ med stort utvalg, er eToro også et trygt og seriøst valg. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og plasseringer i ETF-er er også forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste begynne med investeringer, og med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også godt for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du ARK Fintech Innovation ETF – steg for steg

ARKF er bare et av mange børsnoterte fond som kan handles på eToro og gir deg eksponering mot blokkjede, finans og teknologi. I alt har du mer enn 250 ETF-er som kan kjøpes og selges uten kurtasje. Du har også tilgang til over 2000 aksjer fra 16 av de viktigste børsene i verden. Med fractional shares trenger du heller ikke å kjøpe hele aksjer, noe som er en god løsning som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs. Fremgangsmåten for å kjøpe andre typer ETF, aksjer eller fractional shares er den samme som for å kjøpe ARK Fintech Innovation ETF som vi skal gå gjennom her. Normalt går det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe ARKF.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ARKF ETF uten kurtasje må du registrere deg på eToro slik at du får en konto. Det er gratis å åpne konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan åpne en konto kan du trykke på den grønne knappen hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du er sikret en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på Bli med nå. Du får nå frem et skjema slik at du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage deg et brukernavn og passord, og oppgi din mailadresse, eller velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn.

Nå går du videre i registreringen ved å trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200 eller rett under 2000 kr. Det sammen med kurtasjefri handel gjør at flere kan begynne med investering. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe finans ETF ARKF kan du bruke innskuddsmetodene med direkte overføring. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Du kan også gjøre en bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp ARK Fintech Innovation ETF

Når du skal kjøpe ARKF uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter enten ARK Fintech Innovation ETF eller tickeren ARKF, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Vil du ha mer informasjon om det børsnoterte fondet eller se kursutvikling og lage tekniske analyser kan du trykke på logoen til ETF-en i søkeresultatet.

I ordreskjemaet oppgir du enten summen du vil investere eller antallet andeler du vil kjøpe i ARKF. Når du har oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine andeler i ARKF ETF legges automatisk til i din portefølje slik at du enkelt kan følge med på kursutviklingen og se på avkastningen fra investeringen.

Teknisk analyse av ARK Fintech Innovation ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ARK Fintech Innovation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ARK Fintech Innovation ETF FAQ

Hva er ARK Fintech Innovation ETF?

ARKF er et børsnotert fond som investerer i innovasjon innenfor finans. ETF-en fokuserer på selskaper som driver med eller får nytte av nye løsninger for blant annet blokkjedeteknologi, risikotransformering og overføringer.

Hvordan kan jeg kjøpe ARK Fintech Innovation ETF?

ARK ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA og du trenger derfor en megler eller bank som gir deg tilgang til de amerikanske markedene. På vår side kan du se steg for steg hvordan du kan kjøpe ARK Fintech Innovation ETF uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ARK Fintech Innovation kurs?

ARK Fintech Innovation er et populært børsnotert fond som fokuserer på vekstaksjer og vi følger med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ARKF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ARK Fintech Innovation ETF en god investering?

Dette børsnoterte fondet investerer i vekstaksjer som fokuserer på ny teknologi som kan brukes i finanssektoren. Dette medfører risiko, men samtidig kan aksjene stige mye, og dermed kan fondet gi god avkastning. ARKF utbetaler også utbytte en gang i året.