Kjøpe ARK Genomic Revolution ETF uten kurtasje børsnotert fond biotech

ARK Genomic Revolution ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ARK Genomic Revolution ETF.

ARK Genomic Revolution kursutvikling

Kjøpe ARK Genomic Revolution ETF uten kurtasje

ARK Genomic Revolution er et aktivt forvaltet fond som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren ARKG. Fondet investerer i selskaper som utvikler, produserer eller tilbyr CRISPR, målrettet behandling, bioinformatikk, molekylærdiagnostikk, stamceller eller agrikultur biologi. ETF-en er normalt investert i 30 til 50 selskap og har en årlig forvalteravgift på 0,75 %.

De børsnoterte fondene som er forvaltet av ARK Invest er notert på New York Stock Exchange ARCA, noe som betyr at du må ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske markedene. De aller fleste norske meglere og banker har trygge og brukervennlige løsninger som gir deg denne tilgangen, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger en ETF kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi pleier å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du ARK Genomic Revolution ETF – steg for steg

Å investere i biotech er som regel forbundet med høy risiko siden dette ofte omfatter oppstartsselskaper som ikke har store inntekter til å forsvare prisingen. For å håndtere denne risikoen kan du spre investeringen over flere selskaper ved å enten kjøpe enkeltaksjer eller en biotech ETF som ARKG. Videre kan du også spre risikoen ved å kjøpe enkeltaksjer eller ETF som gir deg eksponering mot andre sektorer eller geografiske områder. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser og mer enn 250 ETF-er, noe som gir deg mange muligheter til å diversifisere. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe ARK Genomic Revolution ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan brukes til å kjøpe enkeltaksjer eller andre børsnoterte fond. Normalt trengs det bare noen få minutter for å begynne med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ARK Genomic Revolution ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ARK Genomic Revolution ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ARK Genomic Revolution ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ARK Genomic Revolution ETF

For å kjøpe ARK Genomic Revolution uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ARK Genomic Revolution eller tickeren ARKG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet ARK Genomic Revolution.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i ARK Genomic Revolution vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ARK Genomic Revolution ETF.

Teknisk analyse av ARK Genomic Revolution ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ARK Genomic Revolution

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ARK Genomic Revolution ETF FAQ

Hva er ARK Genomic Revolution?

ARK Genomic Revolution er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren ARKG. Det børsnoterte fondet investerer i selskaper som utvikler, tilbyr eller drar nytte av genomikk.

Hvordan kan jeg kjøpe ARK Genomic Revolution ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i ARK Genomic Revolution uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ARK Genomic Revolution kurs?

ARK Genomic Revolution er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av ARK Genomic Revolution på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ARK Genomic Revolution ETF en god investering?

Det er høy risiko å investere i bioteknologiselskap som ARK Genomic Revolution gir deg eksponering mot. Samtidig åpner dette opp for at det børsnoterte fondet kan gi høy avkastning til aksjonærene.