kjøpe ARK Innovation ETF uten kurtasje børsnotert fond

ARK Innovation ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ARK Innovation ETF.

ARK Innovation kursutvikling

Kjøpe ARK Innovation ETF uten kurtasje

ARK Innovation er et aktivt forvaltet børsnotert fond som investerer i selskaper som utvikler disruptiv teknologi innen DNA teknologi, industriell innovasjon, 5G og Internet of Things, og innovasjon innenfor fintech. Blant investeringene finner du selskaper som Tesla, Roku, Teladoc Health, Square og Shopify. Det børsnoterte fondet er listet på New York Stock Exchange ARCA med tickeren ARKK. ETF-en har en årlig forvalteravgift på 0,75 %.

Det er et stort antall ETF fond notert på NYSE ARCA, hvor du også finner ARKK ETF. For å investere i dette trenger du en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. De fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til disse, men siden du må betale kurtasje kan det bli dyrt, noe som gjør at vi ikke pleier å anbefale disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du ARK Innovation ETF – steg for steg

Å investere i disruptiv teknologi aksjer kan gi stor avkastning, men det er ikke uten risiko. En måte å spre risikoen på er å kjøpe en ETF som ARK Innovation for å spre risikoen. Dette er et relativt bredt børsnotert fond som også gir deg deg eksponering mot ulike sektorer. Ytterligere diversifisering kan du få ved å investere i ETF-er som fokuserer på andre typer selskaper som for eksempel verdiaksjer eller utbytteaksjer. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i ARK Innovation uten kurtasje, og samme metode kan du bruke til å kjøpe andre børsnoterte fond. Normalt trengs det bare noen få minutter å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ARK Innovation ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ARK Innovation ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ARK Innovation ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ARK Innovation ETF

For å kjøpe ARK Innovation uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ARK Innovation eller tickeren ARKK, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet ARK Innovation.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i ARK Innovation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ARK Innovation ETF.

Teknisk analyse av ARK Innovation ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ARK Innovation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ARK Innovation ETF FAQ

Hva er ARK Innovation ?

ARK Innovation er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren ARKK. Det børsnoterte fondet investerer i selskaper som driver med DNA teknologi, industriell innovasjon, 5G og Internet of Things, og innovasjon innenfor fintech.

Hvordan kan jeg kjøpe ARK Innovation ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i ARK Innovation uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ARK Innovation kurs?

ARK Innovation er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av ARK Innovation på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ARK Innovation ETF en god investering?

ARKK er et børsnotert fond som investerer i vekstselskaper som driver med disruptiv innovasjon. Dette gjør at fondets investeringer kan ha en stor oppside, samtidig følger det også med høy risiko på investering i det børsnoterte fondet ARK Innovation.