Kjøpe ARK Space Exploration and Innovation ETF uten kurtasje børsnotert fond romfart investere

ARK Space Exploration and Innovation ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ARK Space Exploration and Innovation ETF.

ARK Space Exploration and Innovation kursutvikling

Kjøpe ARK Space Exploration and Innovation ETF uten kurtasje

ARK Space Exploration and Innovation er et fond som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren ARKX. Fondet er forvaltet av ARK Invest. ETF-en investerer i selskaper som driver med orbital og suborbital luftfart, og selskaper som muliggjør romfart. Ved å investere i ARKX får du eksponering mot selskaper som Trimble Inc, Kratos Defence & Security, Iridium Communications Inc og L3Harris Technologies.

Siden dette fondet er notert på NYSE ARCA kan det kjøpes via de aller fleste norske meglere og banker. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men vi pleier ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF-er. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du ARK Space Exploration and Innovation ETF – steg for steg

Dette er en ETF som fokuserer på vekstaksjer, noe som betyr at du får høy risiko. For å få en godt diversifisert portefølje bør du også gjøre andre investeringer for å spre risikoen. På eToro har du tilgang til over 250 børsnoterte fond og mer enn 2000 aksjer på 16 børser. Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne bygge en godt diviersifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe ARKX ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å kjøpe andre ETF-er eller aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ARK Space Exploration and Innovation ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ARK Space Exploration and Innovation ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ARK Space Exploration and Innovation ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ARK Space Exploration and Innovation ETF

For å kjøpe ARK Space Exploration and Innovation uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ARK Space Exploration and Innovation eller tickeren ARKX, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet ARK Space Exploration and Innovation.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i ARK Space Exploration and Innovation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ARK Space Exploration and Innovation ETF.

Teknisk analyse av ARK Space Exploration and Innovation ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ARK Space Exploration and Innovation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ARK Space Exploration and Innovation ETF FAQ

Hva er ARK Space Exploration and Innovation?

ARK Space Exploration and Innovation er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren ARKX. Det børsnoterte fondet investerer i selskaper som driver med utforskning av verdensrommet og innovasjon.

Hvordan kan jeg kjøpe ARK Space Exploration and Innovation?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i ARK Space Exploration and Innovation uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ARK Space Exploration and Innovation kurs?

ARK Space Exploration and Innovation er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av ARK Space Exploration and Innovation på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er ARK Space Exploration and Innovation ETF en god investering?

I dag er det lite kommersiell utnyttelse av verdensrommet. Selskapene du får eksponering mot gjennom ARKX ETF forsøker å endre på dette. Får selskapene suksess kan de gi god avkastning til investorene.