hva er Batteri ETF eksempler kjøpe investere beste børsnoterte fond

Batteri ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe batteri ETF.

Batteri ETF-er

Kjøpe batteri ETF uten kurtasje

Når energiforbruket skal gå fra olje til fornybar vann-, vind- og solkraft vil vi får store behov for lagring av energi. Dette gjør at selskaper som driver med utvinning av lithium og utvikling av batteriteknologi kan oppleve en kraftig vekst i tiden som kommer. Problemet er bare å velge ut vinnerne blant vekstaksjer som driver innenfor batteriteknologi og utvinning av lithium. Dette gjør at en ETF kan være en god investering. De fleste batteri ETF-er er notert på NYSA ARCA, så for å kunne investere i disse må du bruke en megler eller bank som gir deg tilgang til handel på amerikanske børser. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. Ved å bruke eToro kan du unngå kurtasje, og heller bruke pengene du sparer på å kjøpe flere andeler i batteri ETF.

I tillegg til å være et rimeligere alternativ til norske meglere og banker i de fleste tilfeller, er eToro også et trygt, sikkert og seriøst alternativ. eToro har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og plasseringer er forsikret opptil 1 million euro. Med kurtasjefri handel på 16 av de viktigste børsene og et minsteinskudd på $200, noe som tilsvarer under 2000 kr åpner eToro opp for at de aller fleste skal kunne begynne med investeringer i ETF og aksjer. Som kunde har du tilgang til over 250 ulike ETF-er og mer enn 2000 aksjer, analyse dekning på utvalgte selskap, aksjeforum og analyseprogram med realtidskurser. Dette betyr at både nybegynnere og erfarne investorer og tradere kan bli fornøyd med denne løsningen.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du batteri ETF – steg for steg

eToro har en veldig brukervennlig nettside, og gir deg tilgang til over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer på noen av de viktigste børsene i verden. Det betyr at du har mange potensielle investeringer å velge mellom. Det betyr også at du kan sette sammen en godt diversifisert potefølje. Siden du ikke betaler kurtasje blir kostnaden heller ikke for høy, selv om du bare vil investere en liten sum. Fremgangsmåten for å kjøpe andre ETF-er eller aksjer er den samme som for å kjøpe batteri ETF som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner å registrere din konto til du kan kjøpe ETF-er uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre før du kan investere i ETF-er som fokuserer på batteri og energilagring, er å besøke eToro. Du kommer deg enkelt dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Med nettside og kundeservice tilgjengelig på norsk kan du forvente deg en god brukeropplevelse. Nettsiden er også brukervennlig og har et enkelt design som gjør at du raskt for oversikt over alle de ulike funksjonene som er tilgjengelig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til eToros nettside kan du begynne på selve registreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge innloggingsmetode på din konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn. Det betyr at du veldig snart kan investere i batteri ETF-er.

Før du kan begynne med investering i ETF-er må du fullføre registreringen. Aller første trykker du på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Minsteinnskudd er som nevnt på $200, noe som betyr at de aller fleste kan begynne med investeringer på eToro. Siden du heller ikke betaler kurtasje kan du også investere i flere ulike ETF-er, uten at det betyr mer kurtasje. Maks innskudd går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med investeringer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Du kan også gjøre innskudd med bankoverføring. Men, det kan da ta opptil 5 virkedager før du har pengene på din eToro-konto.

4: Kjøp batteri ETF

Når du skal kjøpe batteri ETF, andre ETF-er eller aksjer, må du bruke ordreskjemaet som finnes på informasjonssiden til instrumentet. Du kommer dit ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke på enten navn eller ticker, og deretter trykke på søkeresultatet. På informasjonssiden finnes du innlegg fra forumet, kursoversikt og analyseprogrammet. Her kan du også åpne ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet andeler du vil ha. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere din ordre ved å trykke på Åpne handel. Din ordre blir så lagt ut i markedet, og er børsen åpen blir den utført med en gang. Din andeler i batteri ETF legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Batteri ETF FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe batteri ETF?

De aller fleste ETF-er er notert på New York Stock Exchange ARCA. Dette gjelder også for batteri ETF-er. Handel på amerikanske børser kan bety høy kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe batteri ETF uten kurtasje.

Hvilker typer batteri ETF finnes det?

Det finnes flere ulike typer børsnoterte fond som fokuserer på batteriprodusenter og følger ulike indekser som er relevante. Det vil nok også komme mange flere av disse fremover. På vår side kan du se en oversikt over populære børsnoterte fond som investerer i selskaper som driver med lithium, batteriproduksjon og batteriteknologi.

Er batteri ETF en god investering?

Siden det blir investert utrolige summer i å få til en overgang fra olje til fornybare energikilder vil det bli nødvendig med energilagring. Dette betyr at selskapene som driver med dette kan oppleve stor vekst fremover. Dette vil da også kunne gjelde batteri ETF-er.