tørrbulk børsnotert fond Breakwave Dry Bulk Shipping ETF investere kjøpe anbefaling

Breakwave Dry Bulk Shipping ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Breakwave Dry Bulk Shipping ETF med lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

Breakwave Dry Bulk Shipping kurs

Kjøpe Breakwave Dry Bulk Shipping ETF

Breakwave Dry Bulk Shipping ETF er et børsnotert fond som forvaltes av BreakWave Advisors. Det børsnoterte fondet investerer i kontrakter med kort løpetid på tørrbulkindeksen. Fondet som gir deg eksponering mot tørrbulk er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren BDRY. Det børsnoterte tørrbulk fondet har en årlig forvalteravgift på 3,35 %.

Siden BDRY tørrbulk ETF er notert på NYSE ARCA kan du kjøpe det gjennom de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men ofte tar de en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger ETF-er. Det kan dermed bli dyrt. Et godt alternativ er Freedom24 som tilbyr handel med BDRY ETF på tørrbulk med en lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til over børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

Slik kjøper du Breakwave Dry Bulk Shipping ETF – steg for steg

Shipping er syklisk, noe som gir høyere risiko. For å kontrollere denne risikoen kan du investere i shipping ETF som BDRY slik at du får eksponering mot flere selskap. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Breakwave Dry Bulk Shipping med lav kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe børsnoterte fond og aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe Breakwave Dry Bulk Shipping må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du har en brukervennlig løsning. Du kan handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp Breakwave Dry Bulk Shipping ETF

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe Breakwave Dry Bulk Shipping. Gå til Web-terminal og velg området du vil investere i og børsen du er interessert i. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet Breakwave Dry Bulk Shipping. Du kan også finne det børsnoterte fondet ved å søke etter tickeren BDRY.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet Breakwave Dry Bulk Shipping ETF du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å investere i Breakwave Dry Bulk Shipping

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Teknisk analyse av Breakwave Dry Bulk Shipping

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Breakwave Dry Bulk Shipping slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Breakwave Dry Bulk Shipping):

Lag din egen tekniske analyse av Breakwave Dry Bulk Shipping

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Breakwave Dry Bulk Shipping FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Breakwave Dry Bulk Shipping?

Siden Breakwave Dry Bulk Shipping er notert på New York Stock Exchange kan det bli dyrt å kjøpe fondet gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Breakwave Dry Bulk Shipping med lav kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Breakwave Dry Bulk Shipping kurs?

Det er populært å investere i Breakwave Dry Bulk Shipping, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av Breakwave Dry Bulk Shipping for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av Breakwave Dry Bulk Shipping.

Hva er Breakwave Dry Bulk Shipping?

Breakwave Dry Bulk Shipping er et børsnotert fond eller ETF som investerer i kortsiktige kontrakter på tørrbulk. ETF-en er notert på New York Stock Exchange med tickeren BDRY.