CryptoEqual kryptofond krypto fond kryptovaluta investere kjøpe norge

CryptoEqual kryptofond

Her kan du lese mer om kryptovalutafondet CryptoEqual og se hvordan du kan kjøpe CryptoEqual kryptofond.

Kjøpe CryptoEqual kryptofond uten kurtasje

CryptoEqual er en CopyPortfolio som blir forvaltet av eToro. Fondet har en portefølje som består av de mest populære kryptovalutaene som handles på eToro. Porteføljen deles likt på de ulike typene kryptovaluta det investerer i, og blir normalt vektet en gang pr år. CryptoEqual kryptofond kan gi deg en veldiversifisert eksponering mot kryptovaluta.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du CryptoEqual kryptofond – steg for steg

Å investere i kryptovaluta har høy risiko, samtidig som det har en potensielt stor oppside. På grunn av den høye risikoen er det viktig å investere i flere forskjellige typer krypto. Dette kan løses ved å selv kjøpe forskjellige typer eller ved å investere i et kryptofond som CryptoEqual. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe andeler i kryptofondet, men du kan også bruke denne fremgangsmåten til å gjøre investeringer direkte i kryptovaluta. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri investering på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe CryptoEqual kryptofond uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe CryptoEqual kryptofond uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Minsteinnskuddet er på $200 eller i underkant av 2000 kr. Minste investering i CryptoEqual kryptofond er $5000. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe CryptoEqual kryptofond kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp CryptoEqual kryptofond

For å kjøpe CryptoEqual kryptofond uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter CryptoEqual, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det kryptofondet CryptoEqual.

Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i CryptoEqual kryptofond vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i CryptoEqual kryptofond.

CryptoEqual kryptofond FAQ

Hva er CryptoEqual kryptofond?

CryptoEqual er et CopyPortfolio som forvaltes av eToro. CryptoEqual investerer i et utvalg kryptovaluta for å gi en diversifisert portefølje. Minste investering i $5000.

Hvordan kan jeg kjøpe CryptoEqual kryptofond?

Det er nettmegleren eToro som forvalter kryptofondet, og du kan derfor kun investere i fondet gjennom eToro. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe andeler i CryptoEqual kryptofond.

Er CryptoEqual kryptofond en god investering?

Kryptovaluta er volatile og derfor er det høy risiko forbundet med investeringer i disse. Samtidig kan de gi god avkastning dersom bruken og utbredelsen øker. En god måte å håndtere den risikoen på kan være ved å diversifisere. Du kan få en diversifisert portefølje med kryptofond.