Kjøpe eiendom ETF uten kurtasje børsnotert fond anbefalinger liste investere

Eiendom ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe eiendom ETF.

Eiendom ETF-er

Kjøpe eiendom ETF uten kurtasje

Eiendom er ansett for å være trygge investeringer. Likevel er det viktig å spre risiko over ulike eiendomsselskap og geografiske områder. For å oppnå dette kan et børsnotert fond for eiendomsselskap være en god løsning som sikrer lave kostnader og god risikodiversifisering. Enkelte eiendom ETF utbetaler utbytte til investorene. Dermed kan denne typen børsnoterte fond også brukes til å generere inntekt fra investeringene.

Det største utvalget av børsnoterte fond finner du på de amerikanske børsene, og dette gjelder også for ETF for eiendomsaksjer. Derfor trenger du en megler eller bank som gir deg tilgang til de amerikanske børsene for å investere i disse. Dette er noe de aller fleste norske meglere og banker tilbyr, men siden du må betale kurtasje for hver handel kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi pleier å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i ETF-er er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du eiendom ETF – steg for steg

Børsnoterte fond kan gi god spredning av risiko, og dette gjelder også for børsnoterte fond for eiendom. Likevel kan det være smart å investere i andre sektorer. På eToro har du som nevnt tilgang til kurtasjefri handel med over 250 ETF-er. I tillegg kan du også handle med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser. Dermed ligger alt til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe eiendom ETF uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre ETF eller aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri handel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe eiendom ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe børsnoterte fond for eiendom uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe eiendom ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp eiendom ETF

For å kjøpe eiendom ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet på det børsnoterte fondet for eiendom eller tickeren, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet for eiendom.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i eiendom vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i eiendom ETF.

Eiendom ETF FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe eiendom ETF?

Som de fleste andre typer børsnoterte fond er også ETF for eiendom notert på New York Stock Exchange ARCA. Derfor trenger du en megler som gir deg tilgang til NYSE. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i børsnoterte fond for eiendom uten kurtasje.

Hvilker typer eiendom ETF finnes det?

Det finnes børsnoterte eiendomsfond som fokuserer på selskaper som driver utleie av bestemte typer eiendom som kontor eller leiligheter i bestemte områder eller over hele verden. Andre fokuserer på REITs eller utvikling av eiendom. På vår side kan du se eksempler på ETF for eiendom som er tilgjengelig for investering.

Er eiendom ETF en god investering?

Eiendom er regnet for å være trygge investeringer, og eiendomsselskap utbetaler ofte gode utbytter. Dermed kan børsnoterte fond for eiendom være gode investeringer som kan gi bedre risikoprofil, og gi direkteavkastning.