Kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF uten kurtasje børsnotert fond grønn energi investere

First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF.

First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy kursutvikling

Kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF uten kurtasje

First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy er et børsnotert fond som investerer i selskap som er notert i USA, og som er del av Nasdaq Clean Edge Energy Index. Denne indeksen omfatter selskap som driver med produksjon, utvikling, salg og installering av blant annet solceller, vindkraft, avanserte batterier, fuel cells og EV. Blant de største investeringene finner du selskap som Albemarle Corp, Tesla, NIO, Enphase Energy, Plug Power og Xpeng. Det børsnoterte fondet har en årlig forvalteravgift på 0,70 %. ETF-en utbetaler kvartalsvise utbytter til investorene.

First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy er notert på Nasdaq med tickeren QCLN. Dermed kan du investere i det børsnoterte fondet via de fleste norske meglere og banker. Dette er både trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper og selger ETF-er. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF – steg for steg

Dersom du er en ny investor er det viktig å spre risiko over flere selskap som driver i ulike sektorer. Dette kalles for diversifisering og er en metode for å kontrollere risiko. Med QCLN får du eksponering mot vindkraft og solenergi aksjer, i tillegg til blant annet selskaper som driver med utvikling av batterier og EV. Du bør likevel vurdere å investere i andre ETF for å spre risikoen. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe QCLN ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å investere i andre typer ETF. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF

For å kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy eller tickeren QCLN, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF.

Teknisk analyse av First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF FAQ

Hva er First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy?

First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy er en ETF som er notert på Nasdaq med tickeren QCLN. Det børsnoterte fondet investerer i selskap som blant annet utvikler og produserer ren energi som vinkraft og solkraft.

Hvordan kan jeg kjøpe First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy?

Det børsnoterte fondet er notert på Nasdaq, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy kurs?

First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy er en populær investering som gir eksponering mot grønn energi. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er First Trust NASDAQ Clean Edge Green Energy ETF en god investering?

Det er forventet at verden vil bruke langt mer grønn energi fremover. Dette gjelder både solenergi og vinkraft. Dersom det kommer en stor vekst i disse energikildene vil selskapene QCLN er investert i tjene mer penger. Dermed kan også verdien på det børsnoterte fondet øke og gi god avkastning.