børsnotert fond kjøpe investere Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF

Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF med lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

Global X Autonomous & Electric Vehicles kurs

Kjøpe Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF

Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF er et børsnotert fond som forvaltes av Mirae Asset. Fondet er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren DRIV, og har en årlig forvaltningskostnad på 0,68 %. ETF-en utbetaler halvårlige utbytter til aksjonærene. DRIV ETV tracker Solactive Autonomous & Electric Vehicles Index, og investerer i selskap som utvikler teknologi til autonome biler, elektriske biler, komponenter og materialer som lithium og kobolt.

Siden Global X Autonomous & Electric Vehicles er notert på NYSE ARCA kan du investere i det børsnoterte fondet for autonome og elektriske biler gjennom de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel, men det kan bli dyrt siden disse ofte tar en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger børsnoterte fond. Freedom24 er en nettmegler som kan være et godt alternativ. Nettmegleren Freedom24 gir deg tilgang til handel med børsnoterte fond med en lav kurtasje på 2 cent pr ETF.

Freedom24 er en nettmegler som er eid av selskapet Freedom Holdings Corp som er børsnotert på Nasdaq med tickeren FRHC. Nettmegleren har lisens fra Cyprus Securities and Exchange Commission, og i tillegg alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Med en investeringskonto på Freedom24 har du tilgang til over børser i Europa, USA og Asia med mer enn 1000000 instrumenter åpne for investering.

Slik kjøper du Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF – steg for steg

Veksten i EV er stor, og det er forventet at denne bare kommer til å øke fremover. Det er også mange selskap som er involvert i utvikling av teknologi til selvkjørende eller autonome kjøretøy. Oppsiden kan være stor, men samtidig er risikoen høy. Derfor kan en ETF være et godt alternativ som gir deg god risikodiversifisering. På Freedom24 har du tilgang til handel med mer enn 1000000 aksjer, børsnoterte fond, opsjoner og obligasjoner. Det betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Global X Autonomous & Electric Vehicles med lav kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe børsnoterte fond og aksjer på andre børser.

1: Besøk Freedom24

Før du kan kjøpe Global X Autonomous & Electric Vehicles må du åpne en konto på Freedom24. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Freedom24. Nettsiden er tilgjengelig på norsk slik at du har en brukervennlig løsning. Du kan handle aksjer på flere børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir også tilgang til børsnoteringer på børser i USA og Europa.

freedom24
 • Anbefalt nettmegler
 • Lav kurtasje
 • Aksjer, ETF, obligasjoner
 • Børsnoteringer
 • Godkjent av Finanstilsynet


Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til nettsiden kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Sign up. Du får nå frem to felt hvor du kan fylle inn din mailadresse og et passord du ønsker å bruke til innloggingen.

På neste steg kan du velge landet du er skattepliktig til og skattenummeret ditt. Dette tilsvarer ditt personnummer. I tillegg må du krysse av for om du skatter til USA, og om du er i familie med en eksponert person som er rapporteringspliktig.

Neste steg går ut på å akseptere regler og vilkår for å bruke tjenesten til Freedom24. Her fyller du også inn ditt telefonnummer slik at du kan få tilsendt link for kontoverifisering.

Verifiser konto

Når du trykker på linken i SMSen du har fått tilsendt kan du ta et bilde av pass eller førerkort for å identifisere deg selv. Deretter må du laste opp et bilde av et adressebevis. Her kan du enten ta et bilde av en faktura som viser adressen din eller laste opp en kontoutskrift.

3: Gjør innskudd

Vil du bruke Freedom24 som en vanlig nettmegler for aksjehandel kan du gjøre et mindre innskudd fra €10 og oppover. Det er et krav om at du har minst $2000 tilgjengelig som sikkerhet for å kunne delta i børsnoteringer, så dersom du først og fremst ønsker dette må du altså sette inn denne summen. Du vil motta 3 % rente PA for penger som står på din konto (D Account).

Du kan velge å gjøre innskudd med bankkort dersom du vil ha penger på konto med en gang. Det vil komme et gebyr på 2,5 % ved bruk av bankkort. Alternativt kan du bruke bankoverføring, men da kan det ta mellom 1 til 3 virkedager før du har penger på konto. Detaljer for overføringen finner du på din konto når du er logget inn. Minste innskudd er $10 med begge metodene.

4: Kjøp Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF

Når du har fått penger på din konto kan du kjøpe Global X Autonomous & Electric Vehicles. Gå til Web-terminal og velg området du vil investere i og børsen du er interessert i. Du kan nå lage en liste med de mest omsatte aksjene eller aksjer som har trendet mest den siste tiden. Scroll deg så ned til du har funnet Global X Autonomous & Electric Vehicles. Du kan også finne det børsnoterte fondet ved å søke etter tickeren DRIV.

Når du har funnet aksjen du ønsker å kjøpe må du starte en Secure Session. Dette gjør du ved å oppgi en kode som sendes til deg på SMS. Oppgi antallet Global X Autonomous & Electric Vehicles ETF du vil kjøpe og prisen du er villig til å gi. Trykk på Order Settings for å oppgi om du ønsker å bruke gearing, hvor lenge ordren skal vare og for å aktivere handler med et trykk. Dine aksjer legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Hvorfor vi anbefaler Freedom24 til å investere i Global X Autonomous & Electric Vehicles

Freedom24 er en nettmegler som er lite kjent i Norge, men vi tror at dette er noe som kommer til å bli endret. Nettmegleren har en nettside som er enkel å bruke, og i tillegg får du tilgang til et stort antall instrumenter notert på børser i Europa, USA og Asia. Freedom24 gir deg også tilgang til flere ulike ETF fra Global X. Dette gjør at Freedom24 passer like godt til nybegynnere som skal kjøpe sine første aksjer og erfarne tradere som hedger porteføljen med opsjoner.

 • 1000000 instrumenter
 • Aksjer, ETF, opsjoner, obligasjoner
 • Lav kurtasje
 • Børsnoteringer

Teknisk analyse av Global X Autonomous & Electric Vehicles

Følg våre kurs og lær teknisk analyse slik at du kan finne kjøpssignaler og salgssignaler på charts for aksjekurser og indekser. Her kan du også lese mer om de tekniske indikatorene vi bruker i våre tekniske analyser av Global X Autonomous & Electric Vehicles slik at du kan lære å tolke signalene disse gir. (Sidene åpnes i ny fane slik at du enkelt kan komme tilbake til den tekniske analysen av Global X Autonomous & Electric Vehicles):

Lag din egen tekniske analyse av Global X Autonomous & Electric Vehicles

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Global X Autonomous & Electric Vehicles FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Global X Autonomous & Electric Vehicles?

Siden Global X Autonomous & Electric Vehicles er notert på Nasdaq Stock Exchange kan det bli dyrt å kjøpe fondet gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Global X Autonomous & Electric Vehicles med lav kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Global X Autonomous & Electric Vehicles kurs?

Det er populært å investere i Global X Autonomous & Electric Vehicles, men det kan være vanskelig å time markedet. På vår side kan du se tekniske analyser av Global X Autonomous & Electric Vehicles for å finne kjøpssignaler eller salgssignaler. Du kan også følge våre kurs i teknisk analyse dersom du vil lage din egen analyse av Global X Autonomous & Electric Vehicles.

Hva er Global X Autonomous & Electric Vehicles?

Global X Autonomous & Electric Vehicles er et børsnotert fond eller ETF som investerer i. ETF-en er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren DRIV. Det børsnoterte fondet tracker Solactive Autonomous & Electric Vehicles Index.