Global X Lithium & Battery Tech ETF børsnotert fond batteri lithium

Global X Lithium & Battery Tech ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Global X Lithium & Battery Tech ETF.

Global X Lithium & Battery Tech kursutvikling

Kjøpe Global X Lithium & Battery Tech ETF uten kurtasje

Global X Lithium & Battery Tech ETF er et børsnotert fond som fokuserer på selskaper som driver med utvinning og raffinering av lithium og utvikling av batteriteknologi. ETF-en har som mål å følge Solactive Global Lithium Index. ETF-en har en årlig forvalteravgift på 0,75 % og utbetaler halvårlige utbytter. Fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, noe som betyr at dette er en lett tilgjengelig ETF. Det kan kjøpes via de fleste norske meglere og banker, men dette kan bli dyrt siden du da må betale kurtasje. Dette er en av grunnene til at vi anbefaler å bruke eToro. Dette er en nettmegler som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 250 ETF-er og over 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene i verden.

Utover å ha en tjeneste som i de fleste tilfeller er rimeligere enn de norske meglerne og bankene, og ha et større utvalg, er eToro også et trygt og sikkert alternativ. eToro har nemlig alle de nødvendige tillatelsene fra det norske finanstilsynet, og alle innskudd og plasseringer er forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 åpner eToro opp for at de aller fleste skal kunne begynne med investeringer. Det betyr at dette er et godt alternativ for nybegynnere. Med mange investeringsmuligheter, analysedekning på utvalgte aksjer og analyseprogram med realtidskurser passer eToro også godt for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du LIT ETF – steg for steg

eToro har en veldig brukervennlig nettside og handelsløsning, og fremgangsmåten for å investere i aksjer, børsnoterte fond eller andre batteri ETF er den samme som for å investere i Global X Lithium & Battery Tech ETF som vi skal gå gjennom her. Vi må også nevne at du kan kjøp fractional shares på eToro. Dette er deler av aksjer, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs, som for eksempel Amazon og Google. Fremgangsmåten for å begynne med investering på eToro tar normalt kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe ETF-er.

1: Besøk eToro

Før du kan begynne med kurtasjefri handel på eToro er å besøke nettsiden deres. Du kommer deg dit enkelt ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk kan du forvente deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et brukervennlig og enkelt design som gjør at du ikke trenger å bruke mye tid på å sette deg inn i hvordan den fungerer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du har kommet deg til nettsiden kan du begynne på kontoregistreringen ved å trykke på knappen Bli med nå for å åpne skjemaet hvor du kan velge innloggingsmetode til din konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å bruke din Google- eller Facebook-konto. Når du har gjort ditt valg og aktivert metoden er din konto registrert og du er logget inn. Dermed kan du veldig snart begynne å investere i ETF uten kurtasje.

Nå kan du åpne skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Neste trinn er å svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om investeringer blir kartlagt. Helt til slutt anbefaler vi å sikre din konto ved verifisere den. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

De aller fleste kan komme i gang med investeringer på eToro siden det minste innskuddet er på kun $200. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode du vil bruke. Vil du komme raskest mulig i gang bør du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Det er også mulig å sette inn penger på din eToro-konto med bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto.

4: Kjøp Global X Lithium & Battery Tech ETF

Når du skal kjøpe Global X Lithium & Battery Tech ETF må du bruke ordreskjemaet som finnes på informasjonssiden til det børsnoterte fondet. Du kommer deg dit ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å enten søke etter navnet på ETF-en eller tickeren LIT, og så trykke på søkeresultatet. På denne siden finner du også innlegg om ETF-en fra forumet, kursoversikt og analyseprogrammet. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på knappen hvor det står Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere dersom du vil ha fractional shares eller antallet andeler du vil ha i ETF-en. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel slik at din ordre blir aktivert og lagt ut i markedet. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine ETF-er legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Global X Lithium & Battery Tech ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Global X Lithium & Battery Tech

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Global X Lithium & Battery Tech ETF FAQ

Hva er Global X Lithium & Battery Tech ETF?

Global X Lithium & Battery Tech ETF med tickeren LIT er et børsnotert fond som skal følge Solactive Global Lithium Index. Fokuset er selskaper som tar del i verdikjeden til lithium, fra utvinning til ferdige batterier. LIT ETF utbetaler også utbytter.

Hvordan kan jeg kjøpe LIT ETF?

LIT ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA og er dermed lett tilgjengelig. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Global X Lithium & Battery Tech ETF uten kurtasje. Det betyr at du kan spare penger som du heller kan bruke til investering i det børsnoterte fondet.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Global X Lithium & Battery Tech kurs?

LIT ETF er et veldig populært fond som kan ha en stor oppside, derfor følger vi tett med på kursutviklingen. Vi legger jevnlig ut tekniske analyser av Global X Lithium & Battery Tech ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne analyser.

Er LIT ETF en god investering?

Det er ventet at etterspørselen etter lithium og batterier for energilagring kommer til å vokse kraftig fremover. Med elbiler og kraft fra vann, sol og vindmøller kreves det lagring. Det betyr at dette børsnoterte fondet kan gi god avkastning. LIT betaler også ut utbytter.