kjøp Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF børsnoterte fond uten kurtasje strategi

Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF.

Global X Nasdaq 100 Covered Call kursutvikling

Kjøpe Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF uten kurtasje

Covered Call er en opsjonsstrategi som går ut på å utstede opsjoner på aksjene man holder for å generere inntekt på porteføljen. Nasdaq 100 Covered Call ETF er et Global X fond som følger denne strategien slik at det kan utbetale månedlige utbytter til investorene. Fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren QYLD. Den årlige forvalteravgiften er 0,60 %.

Siden ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA er tilgangen til å investere i det god. Du kan for eksempel kjøpe Covered Call ETF-en via de fleste norske meglere og banker. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden de kan bli dyre. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF-er. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200. Det betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF – steg for steg

Dette er en utbytte ETF som kan passe inn i flere forskjellige porteføljer. Men, selv om dette er et børsnoterte fond som utbetaler utbytter og tracker en bred indeks er det viktig å diversifisere. På eToro får du som nevnt tilgang til over 250 ETF-er. I tillegg kan du også handle med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser. Dermed kan du bygge en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe QYLD ETF uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre ETF-er eller enkeltaksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Global X Nasdaq 100 Covered Call uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe QYLD kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF

For å kjøpe Global X Nasdaq 100 Covered Call uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Global X Nasdaq 100 Covered Call eller tickeren QYLD, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Global X Nasdaq 100 Covered Call.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Global X Nasdaq 100 Covered Call vil automatisk bli lagt til i din portefølje. Dermed har du god oversikt på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF.

Teknisk analyse av Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Global X Nasdaq 100 Covered Call

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF FAQ

Hva er Global X Nasdaq 100 Covered Call?

Global X Nasdaq 100 Covered Call er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren QYLD. Det børsnoterte fondet følger en Covered Call strategi for å tracke Nasdaq 100 indeksen og gi utbytter til investorene.

Hvordan kan jeg kjøpe Global X Nasdaq 100 Covered Call?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Global X Nasdaq 100 Covered Call uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Global X Nasdaq 100 Covered Call kurs?

Global X Nasdaq 100 Covered Call ETF er en populær investering som kan gi gode utbytter. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Global X Nasdaq 100 Covered Call på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Global X Nasdaq 100 Covered Call en god investering?

QYLD ETF er kjent for å generere gode utbytter til aksjonærene ved å bruke en Covered Call opsjonsstrategi. Det børsnoterte fondet skal også tracke Nasdaq 100 indeksen. Dermed kan QYLD ETF gi avkastning i form av utbytter og kursoppgang.