Kjøpe Global X SuperDividend ETF uten kurtasje sdiv utbytte børsnotert fond investering

Global X SuperDividend ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Global X SuperDividend ETF.

Global X SuperDividend kursutvikling

Kjøpe Global X SuperDividend ETF uten kurtasje

Global X SuperDividend ETF er et fond som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren SDIV. Det børsnoterte fondet er aktivt forvaltet og skal investere i de 100 beste utbytteaksjene på verdensmarkedet. Dette gir en godt diversifisert portefølje som gir deg eksponering mot ulike sektorer og geografiske regioner. Global X SuperDividend utbetaler månedlige utbytter til investorene som har investert i ETF-en.

Global X SuperDividend er notert på New York Stock Exchange ARCA. Det betyr at handel med ETF-en er tilgjengelig hos de aller fleste norske meglerhus og banker som tilbyr aksjehandel. Selv om dette er løsninger som er både trygge og brukervennlige pleier vi ikke å anbefale de. Grunnen til det er at du må betale kurtasje når du kjøper og selger ETF-er, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Global X SuperDividend ETF – steg for steg

Global X SuperDividend er en god utbytte ETF som gir god eksponering mot flere sektorer og land. Likevel vil vi råde deg til å sette sammen en portefølje som består av flere ulike ETF-er eller aksjer. Med tilgang til over 250 børsnoterte fond og over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne gjøre det på eToro. Fremgangsmåten for å kjøpe andre børsnoterte fond eller aksjer er den samme som for å kjøpe SDIV ETF som vi vil gå gjennom her. Som regel tar det kun et par minutter fra du begynner å registrere din konto til du kan begynne å investere uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Global X SuperDividend ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Global X SuperDividend ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Global X SuperDividend ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Global X SuperDividend ETF

For å kjøpe det børsnoterte fondet Global X SuperDividend uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Global X SuperDividend eller tickeren SDIV, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Global X SuperDividend.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Global X SuperDividend vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Global X SuperDividend ETF.

Teknisk analyse av Global X SuperDividend ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Global X SuperDividend

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Global X SuperDividend ETF FAQ

Hva er Global X SuperDividend?

Global X SuperDividend er et fond som er børsnotert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren SDIV. ETF-en investerer i de 100 beste utbytteaksjene i verden og utbetaler månedlige utbytter til investorene.

Hvordan kan jeg kjøpe Global X SuperDividend ETF?

Du må velge en megler som gir deg tilgang til handel på de amerikanske børsene siden ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe det børsnoterte fondet Global X SuperDividend uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Global X SuperDividend kurs?

Det børsnoterte fondet Global X SuperDividend er en populær investering som vi følger tett med på. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Global X SuperDividend på vår nettside. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er SDIV ETF en god investering?

Det børsnoterte fondet sikter seg inn mot de 100 beste utbytteaksjene i verden som for eksempel Ocean Yield, Citic Telecom og Flow Traders. Dette gir deg en god risikodiversifisering, samtidig vil de jevne utbyttene gi deg en direkteavkastning.