kjøpe Invesco China Technology ETF børsnotert fond kina teknologi

Invesco China Technology ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Invesco China Technology ETF.

Invesco China Technology kursutvikling

Kjøpe Invesco China Technology ETF uten kurtasje

Invesco China Technology ETF er et børsnotert fond som skal følge FTSE China Incl A 25% Technology Capped Index. Fondet skal være minst 80 % investert mot kinesiske aksjer og ADR som er del av denne indeksen. CQQQ utbetaler årlige utbytter til eierne. Den årlige forvalteravgiften er 0,70 %. ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA, og kan derfor kjøpes via de fleste norske meglere og i nettbanker hvor du har tilgang til handel med amerikanske aksjer. Selv om dette er brukervennlige metoder pleier vi ikke å anbefale dem siden du må betale kurtasje, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 250 forskjellige ETF-er.

eToro er ikke bare et rimelig alternativ til norske meglere og banker. Det er også et trygt og sikkert alternativ. eToro er regulert av CySEC og har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Det minste innskuddet er $200 eller noe under 2000 kr, noe som åpner opp for at flere kan begynne å spare i børsnoterte fond. Som kunde har du tilgang til 16 børser, gratis realtidskurser og et program for tekniske analyse. Dermed er eToro også et godt alternativ for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Invesco China Technology ETF – steg for steg

Nettsiden til eToro er brukervennlig, og derfor trenger du ikke å bruke mye tid på å sette deg inn i hvordan den fungerer. Med minsteinnskudd på $200 og kurtasjefri handel trengs det heller ikke så mye for å komme i gang med investeringer i ETF eller aksjer. Fremgangsmåten for å kjøpe andre typer børsnoterte fond eller aksjer er den samme som for å kjøpe Invesco China Technology ETF som vi skal gå gjennom her. Som regel tar det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første børsnoterte fond.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe CQQQ ETF uten kurtasje må du aller først registrere en konto på eToro. Dette koster ingenting. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettsiden og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som sikrer deg en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan du trykke på Bli med nå for å starte registreringen. Du får nå frem et skjema slik at du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på kontoen din. Det første alternativet er å lage deg et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, mens de andre alternativene er å bruke din Facebook- eller Google-konto til innlogging. Når du har gjort ditt valg og aktivert metoden er din konto registrert og du er innlogget.

Neste trinn før du kan kjøpe teknologi ETF CQQQ er å trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan oppgi informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med investeringer blir kartlagt. Helt til slutt anbefaler vi at du verifiserer din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak.

3: Gjør innskudd

Mens minsteinnskuddet er på $200 eller noe under 2000 kr er maks innskudd avhengig av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med investering i det børsnoterte fondet for kinesiske teknologiselskaper kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte overføringer. Bankoverføring er også tilgjengelig, men velger du denne betalingsmetoden kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Invesco China Technology ETF

Når du skal kjøpe Invesco China Technology ETF uten kurtasje må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Invesco China Technology ETF eller tickeren CQQQ, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Fra søkeresultatet kan du også gå til informasjonssiden til ETF-en hvor du finner mer info om fondet, kursoversikt og programmet for teknisk analyse.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet andeler du vil kjøpe i CQQQ ETF. Når du har oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine ETF-andeler vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i kinesiske teknologiselskaper.

Teknisk analyse av Invesco China Technology ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Invesco China Technology

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Invesco China Technology ETF FAQ

Hva er Invesco China Techology ETF?

Invesco China Technology ETF er et fond som er børsnotert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren CQQQ. ETF-en skal følge FTSE China Incl A 25% Technology Capped Index. Det børsnoterte fondet utbetaler årlige utbytter til eierne.

Hvordan kan jeg kjøpe Invesco China Technology ETF?

Siden ETF-en er notert på NYSE ARCA trenger du en megler som gir deg tilgang til de amerikanske aksjemarkedene. De norske meglerne krever ofte høy kurtasje, men på vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe CQQQ uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Invesco China Technology kurs?

CQQQ er en spennende ETF som gir eksponering mot vekstselskapene innenfor kinesisk teknologi. Vi følger med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Invesco China Technology ETF. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne analyser.

Er Invesco China Technology ETF en god investering?

Det børsnoterte fondet har fokus på kinesiske vekstselskaper innenfor teknologi. Dette er selskaper som har vokst kraftig, men det kan fortsatt være en stor oppside i disse aksjene. Stiger aksjekursene videre vil derfor også fondet kunne gi god avkastning til fondseierne.