Kjøpe Invesco DB Agriculture Fund ETF uten kurtasje landbruk investere børsnotert fond

Invesco DB Agriculture Fund ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Invesco DB Agriculture Fund ETF.

Invesco DB Agriculture Fund kursutvikling

Kjøpe Invesco DB Agriculture Fund ETF uten kurtasje

Invesco DB Agriculture Fund er en ETF som er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren DBA, og har som mål å følge utviklingen til DBIQ Diversified Agriculture Index Excess Return. Det børsnoterte fondet investerer i futuresmarkedet for mais, soyabønner, sukker, kaffe, hvete, kveg, gris, kakao og bomull. Den samlede årlige forvalterkostnaden for det børsnoterte fondet DBA er 0,94 %.

Tilgangen til handel på de amerikanske børsene er god hos norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dermed er det også mulig å handle Invesco DB Agriculture Fund gjennom disse. Begge deler er brukervennlig og ikke minst trygt, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje både når du kjøper og selger ETF-er og aksjer. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi ikke anbefaler disse løsningene. eToro er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er, noe som betyr at du kan spare penger på å velge denne løsningen.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Invesco DB Agriculture Fund ETF – steg for steg

Å investere i DBA ETF kan gi en beskyttelse mot inflasjon i form av stigende matvarepriser. Likevel er det viktig å spre risikoen over flere sektorer. Med tilgang til over 250 børsnoterte fond, medet bra utvalg av ETF for råvarer og over 2000 aksjer kan du sette sammen en portefølje med god risikoprofil. Her vil vi fokusere på hvordan du kan kjøpe DBA ETF uten kurtasje. Denne metoden kan også brukes til investering i andre børsnoterte fond eller aksjer. Normalt tar det kun et par minutter fra du begynner å registrere deg til du kan gjennomføre din første kurtasjefrie handel.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Invesco DB Agriculture Fund ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe DB Agriculture Fund uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Invesco DB Agriculture Fund kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Invesco DB Agriculture Fund ETF

For å kjøpe Invesco DB Agriculture Fund ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Invesco DB Agriculture Fund eller tickeren DBA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Invesco DB Agriculture Fund.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Invesco DB Agriculture Fund vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i DBA ETF.

Teknisk analyse av Invesco DB Agriculture Fund ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Invesco DB Agriculture Fund

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Invesco DB Agriculture Fund ETF FAQ

Hva er Invesco DB Agriculture Fund?

Invesco DB Agriculture Fund er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren DBA. Det børsnoterte fondet investerer i futures for mais, soyabønner, sukker, kaffe, hvete, kveg, gris, kakao og bomull.

Hvordan kan jeg kjøpe Invesco DB Agriculture Fund ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Invesco DB Agriculture Fund uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Invesco DB Agriculture Fund kurs?

Invesco DB Agriculture Fund ETF er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Invesco DB Agriculture Fund ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er Invesco DB Agriculture Fund en god investering?

Det børsnoterte fondet følger prisutviklingen til råvarer som enten forbrukes som mat eller for eksempel klær. Altså er dette viktige råvarer som mange må ha. Tror du for eksempel at matprisene kommer til å stige kan denne ETF-en være en god investering.