kjøpe Invesco QQQ ETF børsnotert fond nasdaq 100

Invesco QQQ ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Invesco QQQ ETF.

Invesco QQQ kursutvikling

Kjøpe Invesco QQQ ETF uten kurtasje

Nasdaq 100 er en indeks som viser utviklingen til de 100 største ikke-finansielle selskapene notert på Nasdaq målt etter market cap. Det er denne indeksen Invesco QQQ følger, og som du får eksponering mot ved å investere i ETF-en. QQQ er rangert som det beste av 440 large cap growth funds. ETF-en har årlige forvalteravgifter på 0,20 %. Det børsnoterte fondet QQQ utbetaler kvartalsvise utbytter.

QQQ ETF kan kjøpes hos de fleste norske meglere og banker siden det er notert på Nasdaq, men dette er en løsning som kan bli dyr siden du må betale kurtasje. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 ETF-er. eToro tilbyr også handel med fractional shares, noe som betyr at du kan kjøpe deler av det børsnoterte indeksfondet QQQ. Det er en fordel for mindre investorer siden ETF-en har en kurs på over $300.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Invesco QQQ ETF – steg for steg

For nye investorer er det viktig å bygge opp en godt diversifisert portefølje slik at risikoen blir spredt. ETF-er er et godt utgangspunkt for å gjøre det, og med tilgang til over 250 ETF fond har du mange valgmuligheter. Du kan også investere i mer enn 2000 aksjer fra 16 av de viktigste børsene, og med fractional shares lar eToro deg investere i aksjer selv om kursen er høyere enn summen du har tilgjengelig til investering. Fremgangsmåten for å kjøpe aksjer, fractional shares eller andre ETF-er er den samme som for å kjøpe Invesco QQQ ETF som vi går gjennom her. Som regel tar det bare noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne å investere.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Invesco QQQ ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Invesco QQQ ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe det børsnoterte fondet Invesco QQQ kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Invesco QQQ ETF

For å kjøpe Invesco QQQ ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Invesco QQQ eller tickeren QQQ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Invesco QQQ.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Invesco QQQ vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Invesco QQQ ETF.

Teknisk analyse av Invesco QQQ ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Invesco QQQ

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Invesco QQQ ETF FAQ

Hva er Invesco QQQ?

Invesco QQQ er en ETF som er notert på Nasdaq børsen med tickeren QQQ. ETF-en følger Nasdaq 100 indeksen som inneholder de 100 største ikke-finansielle teknologiselskapene som er notert i USA.

Hvordan kan jeg kjøpe Invesco QQQ ETF?

Siden dette børsnoterte fondet er notert på Nasdaq trenger du en megler som gir deg tilgang til de amerikanske markedene. Det er noe de aller fleste gjør, men ofte må du betale høy kurtasje. På vår side kan du se hvordan du kan kjøpe QQQ uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Invesco QQQ kurs?

QQQ er en populær investering of vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av det børsnoterte fondet QQQ på vår side. Du kan også føle våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av ETF-er og aksjer.

Er Invesco QQQ ETF en god investering?

Teknologi er en sektor som har opplevd kraftig vekst, og det er mange som forventer at dette kommer til å fortsette. Ved å investere i QQQ får du eksponering mot de 100 største selskapene, noe som gir god diversifisering. ETF-en utbetaler også kvartalsvise utbytter.