Kjøpe Invesco Solar ETF uten kurtasje solcelle fond solenergi børsfond børsnotert

Invesco Solar ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Invesco Solar ETF.

Invesco Solar kursutvikling

Kjøpe Invesco Solar ETF uten kurtasje

Invesco Solar ETF er et børsnotert fond som investerer i hele verdikjeden til solenergi. ETF-en følger MAC Global Solar Energy Index som er en global aksjeindeks for solenergisektoren. Blant de 55 aksjene fondet har investert i finner du kjente selskaper som Enphase Energy Inc, First Solar Inc, Sunrun Inc og Scatec ASA. Den årlige forvalteravgiften er 0,69 %. Invesco Solar ETF utbetaler også årlige utbytter.

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, og kan derfor kjøpes gjennom de fleste norske meglere og nettbanker som tilbyr aksjehandel. Til tross for at dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse da de kan bli dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger ETF-er. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 25 ETF-er og mer enn 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene.

eToro er også et seriøst og trygt alternativ til norske meglere og banker. Nettmegleren har alle nødvendige tillatelser fra det norske finanstilsynet. Alle innskudd og plasseringer i aksjer og ETF er forsikret opptil 1 million euro. Med et minsteinnskudd på $200 åpner eToro opp for at de fleste kan begynne med investeringer. Gratis realtidskurser og analyseprogram gjør at dette også er et godt valg for erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Invesco Solar ETF – steg for steg

eToro har en rimelig og brukervennlig løsning, i tillegg til et stort utvalg av investeringsmuligheter. Det gjør at dette er en populær nettmegler med over 20 millioner kunder i over 100 land. Fremgangsmåten for å investere i TAN ETF er den samme som for å kjøpe andre fornybar energi ETF eller aksjer, og normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe dine første børsnoterte fond for solenergi.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe TAN ETF uten kurtasje må du registrere deg som bruker på nettsiden til eToro. For å komme deg dit kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på nors, og nettsiden har et brukervennlig og enkelt design. Dermed tar det ikke lang tid før du har oversikt over de ulike funksjonene som er tilgjengelig.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

For å begynne på registreringen når du er på nettsiden til eToro kan du trykke på Bli med nå. Du får nå frem et skjema slik at du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Her kan du enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller koble sammen din eToro-konto med din Facebook- eller Google-konto og bruke disse for innlogging. Når du har valgt metode og aktivert den er kontoen din registrert og du er logget inn.

Når du nå er innlogget kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette gjør at du får frem et skjema slik at du kan oppgi personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å få kartlagt din erfaring og kunnskap om investeringer. Det gjør du ved å svare på noen spørsmål. Til slutt kan du øke sikkerheten på din konto ved å verfisere den. Last opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene, og alt er klart.

3: Gjør innskudd

Som nevnt er det minste innskuddet på kun $200 eller litt under 2000 kr på eToro. Det gjør at dette er et bra alternativ til aksjehandel for nybegynnere. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av hvilken betalingsmetode du velger. For å komme raskest mulig i gang med å kjøpe Invesco Solar ETF uten kurtasje kan du velge VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Disse metodene har direkte overføringer som gir deg penger på konto med en gang. Du kan også velge å gjøre en bankoverføring, men med denne betalingsmetoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto.

4: Kjøp Invesco Solar ETF

Når du skal kjøpe solenergi ETF fra Invesco, eller andre typer ETF og solenergi aksjer, bruker du søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren på ETF-en eller aksjen. I vårt tilfelle blir det enten Invesco Solar ETF eller TAN. I søkeresulatet kan du trykke på Handle for å åpne ordreskjemaet eller trykke deg inn på informasjonssiden til solenergi fondet for å lese mer om det, se kursutviklingen eller lage tekniske analyser.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet andeler du vil kjøpe i det børsnoterte fondet for solenergi. Når du har oppgitt sum eller antall kan du aktivere din ordre ved å trykke på Åpne handel. Er børsen åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine andeler i solenergi fondet blir så automatisk lagt til i din portefølje slik at du har god oversikt over kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Invesco Solar ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Invesco Solar

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Invesco Solar ETF FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Invesco Solar ETF?

TAN ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA og kan derfor kjøpes via de fleste nettmeglere og nettbanker med aksjehandel. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Invesco Solar ETF uten å betale kurtasje. På den måten kan du spare penger.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Invesco Solar kurs?

TAN ETF er et populært børsnotert fond for investorer som ønsker eksponering mot fornybar energi og solenergi spesielt. Vi følger med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Invesco Solar ETF på vår side.

Er Invesco Solar ETF en god investering?

I følge IEA kommer solenergi til å være en av de store vinnerne blant fornybare energikilder. Det børsnoterte fondet gir deg eksponering mot hele verdikjeden og er investert i kjente selskaper. Det betyr at denne ETF-en kan gi god avkastning i tiden fremover.