Kjøpe Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF uten kurtasje utbytte børsnotert fond investering

Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF.

Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility kursutvikling

Kjøpe Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF uten kurtasje

S&P500 indeksen viser utviklingen til de 500 største selskapene som er notert på de amerikanske børsene. Dette er selskaper i flere forskjellige sektorer, og derfor er indeksfond som følger S&P500 populære investeringer. Det er flere teknologiselskaper med høy risiko i denne indeksen, noe mange ikke ønsker å investere i. For denne typen investorer kan Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility være et godt alternativ. ETF-en er notert på NYSE ARCA med tickeren SPHD, og utbetaler månedlige utbytter.

Med notering på New York Stock Exchange ARCA er tilgangen på SPHD ETF god. Du kan for eksempel kjøpe det børsnoterte fondet via de aller fleste norske banker og meglere. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men du bør være obs på at du må betale kurtasje. Det kan bli dyrt, spesielt om du vil investere mindre beløp. Dette er en av grunnene til at vi anbefaler eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF – steg for steg

SPHD ETF er en investering som passer godt for de som ønsker lav risiko og månedlige utbytter. Men, det kan også passe inn i en portefølje med enkeltaksjer for å ta ned den samlede risikoen. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser og mer enn 250 ETF-er på eToro har du muligheten til å sette sammen den porteføljen som passer best til din strategi. Her vil vi vise deg fremgangsmåten for å kjøpe det børsnoterte fondet Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility, men denne kan også brukes til å kjøpe andre ETF-er eller aksjer. Normalt går det kun noen få minutter fra du begynner å registrere din konto til du kan gjøre din første kurtasjefrie handel.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF

For å kjøpe det børsnoterte fondet Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility eller tickeren SPHD, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av et ETF fond, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF.

Teknisk analyse av Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av SPHD

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility ETF FAQ

Hva er Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility?

Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren SPHD. Det børsnoterte fondet investerer i de 50 selskapene på S&P500 indeksen som har vist at de utbetaler høye utbytter og at aksjen har lav volatilitet.

Hvordan kan jeg kjøpe Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Invesco S&P500 High Dividend Low Volatility kurs?

SPHD ETF er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av SPHD ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er SPHD ETF en god investering?

Vil du ha eksponering mot S&P500 indeksen, uten å investere i volatile aksjer er SPHD en god løsning. Siden ETF-en investerer i utbytteaksjer med lav volatilitet kan den gi en god og stabil avkastning.