Kjøpe iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN uten kurtasje råvareindeks

iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN.

iPath Bloomberg Commodity Index Total Return kursutvikling

Kjøpe iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN uten kurtasje

Bloomberg Commodity Index er en bred råvareindeks som inneholder Energy, Grains, Industrial Metals, Precious Metals, Softs og Livestock. Det er denne råvareindeksen iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN eller DJP følger ved å investere i futures. Det er verdt å merke seg at dette ikke er en ETF, men en ETN, altså en børsnotert usikret obligasjon. ETN-en er notert på New York Stock Exchange ARCA, noe som gjør at den er tilgjengelig via de fleste norske meglere og nettbanker med tilgang til aksjehandel. Til tross for at dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av de viktigste grunnene til det er at du må betale kurtasje, noe som kan bli dyrt.

Et alternativ vi pleier å anbefale er eToro. Dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 250 børsnoterte fond og over 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene i verden. I tillegg til å være et rimelig alternativ er det også et seriøst og trygt alternativ. eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond og aksjer er forsikret opptil 1 million euro. Med et minste innskudd på $200, gratis realtidskurser og eget program for teknisk analyse passer eToro like godt til nye investorer som erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN – steg for steg

Nettsiden til eToro har et enkelt design og er veldig brukervennlig. Dermed trenger du ikke bruke lang tid på å sette deg inn i hvordan ting fungerer. Du kan også laste ned en egen app til iOS og Android. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe iPath Bloomberg Commodity Index Total Return, og denne kan også brukes til å kjøpe andre typer råvare ETF eller aksjer uten kurtasje. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan gjøre dine første investeringer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe DJP som følger en bred råvareindeks må du aller først registrere deg som bruker på eToro. Det betyr at du må besøke nettsiden deres. Den kommer du til ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Med norsk nettside og kundeservice unngår du språkproblemer og får en god brukeropplevelse. Nettsiden har også et brukervennlig design, noe som gjør at det ikke tar lang tid før du får full oversikt.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Nå får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din eToro-konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord og skrive disse inn sammen med mailadressen din, eller koble eToro-kontoen sammen med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt metoden du vil bruke og aktivert denne er din konto registrert og du er logget inn.

Nå som du er innlogget på kontoen kan du trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med investeringer blir kartlagt. Før du begynner å investere i børsnoterte fond anbefaler vi at du fullfører kontoverifiseringen ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak. Dette vil nemlig øke sikkerheten på din konto.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller litt under 2000 kr og kurtasjefri handel åpner eToro opp for at flere skal kunne begynne å investere i børsnoterte fond og aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, og avhenger av betalingsmetode. Med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly får du penger på konto med en gang slik at du raskt kan begynne å investere i DJP som gir deg eksponering mot en bred råvareindeks. Du kan også bruke bankoverføring, men da kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN

Når du skal kjøpe DJP ETN må du bruke søkefeltet øver på skjermen til å søke etter navnet eller tickeren. Vil du investere i en annen ETF eller aksje kan du søke på navnet eller tickeren til den. Når du søker får du frem en knapp hvor det står Handle. Ved å trykke på denne åpner du ordreskjemaet, trykker du derimot på fondet kommer du til informasjonssiden hvor du kan lese innlegg fra forumet, se kursutviklingen eller lage dine egne tekniske analyser.

I ordreskjemaet kan du enten skrive inn summen du vil investere i ETN-en som følger den brede råvareindeksen eller antallet andeler du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere ordren. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført med en gang. Dine fondsandeler legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på krusutviklingen på din investering i råvarer.

Teknisk analyse av iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av DJP ETN

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN?

iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN er et børsnotert fond som er notert på New York Stock Exchange ARCA. Dermed er dette en ETN som er lett tilgjengelig. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe DJP uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iPath Bloomberg Commodity Index Total Return kurs?

DJP er et populært børsnotert fond som skal følge en bred råvareindeks, og vi følger kursutviklingen jevnlig. Vi legger også ut oppdaterte tekniske analyser av fondet som følger råvareindeksen Bloomberg Commodity Index på vår side.

Er iPath Bloomberg Commodity Index Total Return ETN en god investering?

Dersom du har tro på at råvarer generelt skal stige i pris kan DJP være en god investering. Dette børsfondet følger en bred råvareindeks og dermed får du en god risikodiversifisering. Råvareindeksen dekker alt fra energi til metaler og korn.