kjøpe iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN uten kurtasje vix index trade hedge

iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN.

iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures kursutvikling

Kjøpe iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN uten kurtasje

iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures er et sertifikat som er notert på NYSE ARCA med tickeren VXX. Sertifikatet gir eksponering mot kursutviklingen til VIX indeksen eller Cboe Volatility Index. VIX er utledet av S&P500 indeksopsjoner med innløsning i nær fremtid, og viser derfor forventet volatilitet i markedet for de neste 30 dagene. Den årlige forvalteravgiften er på 0,89 %.

VXX ETN er notert på New York Stock Exchange ARCA og kan derfor trades via de fleste norske meglere og banker. Dette er løsninger vi ikke pleier å anbefale selv om de er trygge og brukervennlige. Siden du må betale kurtasje hver gang du gjennomfører en handel kan de bli dyre. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med 10 ETN, over 250 ETF og mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i ETN er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “49” not found /]

Slik kjøper du iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN – steg for steg

VIX måler forventet volatilitet eller hastigheten til endringer i S&P500 indeksen, og har en negativ korrelasjon med S&P500 indeksen. Det betyr at VXX ETN i praksis kan brukes til shorting av S&P500. Shorting har høy risiko, og det er derfor viktig å ha en godt diversifisert portefølje. Med tilgang til 10 ETN, over 250 ETF og mer enn 2000 aksjer på eToro ligger alt til rette for at du skal kunne spre risiko. Her viser vi deg hvordan du kan trade VXX ETN uten kurtasje. Samme fremgangsmåten kan du også bruke til å kjøpe andre ETN, ETF eller aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med trading på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “49” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe VXX ETN kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN

For å kjøpe iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures eller tickeren VXX, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETN, eller antallet hele ETN-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i VXX vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i VXX ETN.

Teknisk analyse av iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN FAQ

Hva er iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures?

iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures er en ETN som er notert på NYSE ARCA med tickeren VXX. Det børsnoterte fondet gir deg eksponering mot VIX indeksen.

Hvordan kan jeg kjøpe iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan trade iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures kurs?

iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av VXX på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iPath Series B S&P 500 VIX Short-Term Futures ETN en god investering?

VXX er et sertifikat som gir eksponering mot VIX indeksen eller fryktindeksen. Dette er en indeks som normalt faller når S&P500 stiger, og stiger når S&P500 faller. Dette gjør at sertifikatet først og fremst kan brukes til kortsiktig hedging og ikke en langsiktig investering.