Kjøpe iShares Biotechnology ETF uten kurtasje investere børsnotert fond

iShares Biotechnology ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares Biotechnology ETF.

iShares Biotechnology kursutvikling

Kjøpe iShares Biotechnology ETF uten kurtasje

iShares biotechnology er et fond notert på Nasdaq med tickeren IBB. Det børsnoterte fondet investerer i amerikanske selskaper som driver med bioteknologi. De 5 største investeringene i ETF-en er pr juli 2021 Moderna Inc, Amgen Inc, Gilead Sciences Inc, Illumina Inc og Regeneron Pharmaceuticals Inc. Den årlige forvalteravgiften er 0,46 %.

Siden bioteknologi ETF IBB er notert på Nasdaq kan du kjøpe den via de aller fleste norske meglere og banker. De norske meglerne og bankene har trygge og stort sett brukervennlige løsninger, men kan ofte være dyre siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger en ETF. Her kan eToro være et godt alternativ siden de tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares Biotechnology ETF – steg for steg

Når du begynner med investeringer er det viktig å spre risikoen. Du kan først og fremst spre risiko over flere selskaper, som for eksempel ved å kjøpe et ETF fond som iShares Biotechnology. Men, det er også viktig å spre risiko over ulike sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 250 børsnoterte fond og mer enn 2000 aksjer på 16 børser kan du bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe iShares Biotechnology ETF uten kurtasje, og samme metode kan brukes til å kjøpe enkeltaksjer eller ETF-er. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe iShares Biotechnology ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iShares Biotechnology ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe iShares Biotechnology ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares Biotechnology ETF

For å kjøpe iShares Biotechnology ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iShares Biotechnology eller tickeren IBB, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iShares Biotechnology.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i iShares Biotechnology vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i iShares Biotechnology ETF.

Teknisk analyse av iShares Biotechnology ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares Biotechnology

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares Biotechnology ETF FAQ

Hva er iShares Biotechnology?

iShares Biotechnology er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren IBB. Det børsnoterte fondet investerer i bioteknologi selskaper som Moderna, Amgen, Gilead Sciences, Illumina og Regeneron Pharmaceuticals.

Hvordan kan jeg kjøpe iShares Biotechnology ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i iShares Biotechnology uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares Biotechnology kurs?

iShares Biotechnology er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av iShares Biotechnology på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iShares Biotechnology ETF en god investering?

Det er høy risiko å investere i selskaper som driver med bioteknologi, noe som også innebærer at investeringen kan ha en høy oppside og gi god avkastning. Ved å kjøpe IBB ETF får du spredd denne risikoen over flere selskaper, noe som kan sikre god avkastning.