iShares Core High Dividend Yield ETF børsfond utbytter

iShares Core High Dividend Yield ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares Core High Dividend Yield ETF.

iShares Core High Dividend Yield kursutvikling

Kjøpe iShares Core High Dividend Yield ETF uten kurtasje

Det børsnoterte fondet iShares Core High Dividend Yield ETF med tickeren HDV er notert på New York Stock Exchange ARCA. Det betyr at tilgangen for å investere i utbyttefondet er god. For eksempel kan du kjøpe det via de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel på de amerikanske børsene. Selv om dette er brukervennlige og trygge metoder pleier vi ikke å anbefale disse siden du ofte må betale en høy kurtasje når du kjøper og selger ETF-er. Et alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med ETF-er og aksjer.

I tillegg til å være et rimelig alternativ til norske meglere og banker har eToro også et stort utvalg. Du får tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer og mer enn 250 ETF-er på 16 av de viktigste børsene i verden. Med alle tillatelser fra det norske Finanstilsynet er eToro også et trygt alternativ. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond og aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Det minste innskuddet er på $200, noe som åpner opp for at de aller fleste kan begynne med investeringer i børsnoterte fond og aksjer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares Core High Dividend Yield ETF – steg for steg

HDV ETF er konstruert for å følge en indeks som består av 75 kjente selskaper som utbetaler utbytte. Ved å investere i dette børsnoterte fondet får du en god risikodiversifisering og du vil motta utbytte hvert kvartal. På eToro kan du også investere i andre utbytte ETF-er eller børsnoterte fond med andre fokusområder. Fremgangsmåten for å gjøre det er den samme som for å kjøpe iShares Core High Dividend Yield ETF uten kurtasje. Normalt tar det kun noen få minutter fra du besøker nettsiden til eToro til du kan kjøpe dine første ETF-er.

1: Besøk eToro

For å kjøpe HDV utbytte ETF uten kurtasje på eToro må du aller først åpne en konto. Det er ingen kostnader ved å åpne kontoen. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som gjør at du får en god brukeropplevelse. Nettsiden er også veldig oversiktlig slik at du ikke trenger å bruke mye tid på å venne deg til hvordan du bruker den.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan velge innloggingsmetode for din konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller koble sammen din eToro-konto og din Facebook- eller Google-konto, og bruke den til innloggingen. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn.

Du kan nå gå videre ved å trykke på Fullfør profil for å åpne opp skjemaet hvor du kan skrive inn personalia som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med investeringer blir kartlagt. Så bør du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra din eToro-konto.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt $200 eller i underkant av 2000 kr. Dette gjør at de aller fleste kan komme i gang med investeringer, og siden du ikke betaler kurtasje vil heller ikke kostnadene bli for høye. Vil du komme raskt i gang med investeringer kan du gjøre innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som alle har direkte overføringer. Alternativt kan du gjøre en bankoverføring, men det kan da ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares Core High Dividend Yield ETF

Når du skal kjøpe HDV ETF for utbytte må du bruke ordreskjemaet. Du får frem dette ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke på iShares Core High Dividend Yield ETF eller tickeren HDV og så trykke på knappen hvor det står Handle. Fra dette søkeresultatet kan du også trykke deg inn på informasjonssiden til det børsnoterte fondet hvor du kan få mer informasjon om ETF-en, se kursutviklingen eller lage tekniske analyser.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet andeler du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall trykker du på Åpne handel for å aktivere din ordre. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine ETF-er legges automatisk til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen. Eventuelle utbytter vil bli utbetalt til din eToro-konto.

Teknisk analyse av iShares Core High Dividend Yield ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares Core High Dividend Yield

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares Core High Dividend Yield ETF FAQ

Hva er iShares Core High Dividend Yield ETF?

iShares Core High Dividend Yield ETF er et børsnotert fond som investerer i selskaper som utbetaler utbytte. HDV ETF utbetaler kvartalsvise utbytter til investorene. Utbytteyielden for det børsnoterte fondet er i dag på 3,57 %.

Hvordan kan jeg kjøpe HDV ETF?

HDV ETF er notert på New York Stock Exchange ARCA og du kan kjøpe det via meglere og banker som tilbyr handel med amerikanske aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe HDV ETF uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares Core High Dividend Yield kurs?

HDV ETF er en populær investering blant investorer som sikter seg inn mot utbytter. På vår side legger vi jevnlig ut tekniske analyser av det børsnoterte fondet HDV ETF. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er HDV ETF en god investering?

HDV ETF investerer i verdiselskaper som utbetaler utbytter. I porteføljen finner du kjente selskaper som Exxon Mobile, Johnson & Johnson, Coca Cola og Proctor & Gamble. Det børsnoterte fondet hadde i juni 2021 en utbytteyield på 3,57 %.