iShares Core US REIT ETF USRT børsnotert fond reits kjøp investere

iShares Core US REIT ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares Core US REIT ETF.

iShares Core US REIT kursutvikling

Kjøpe iShares Core US REIT ETF uten kurtasje

I USA er det mange investorer som investerer i REITs eller Real Estate Investment Trusts. Dette er en spesiell type eiendomsselskap som er kjent for å utbetale gode utbytter til aksjonærene. Det er denne typen selskaper iShares Core US REIT investerer i. Eiendomsfondet er notert på AMEX med tickeren USRT. USRT utbetaler kvartalsvise utbytter til aksjonærene.

Som de fleste andre ETF-er er også det børsnoterte eiendomsfondet USRT notert i USA, og du trenger derfor en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr. Siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger ETF kan det bli dyrt. Derfor pleier vi ikke å anbefale disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares Core US REIT ETF – steg for steg

Real Estate Investment Trusts kan gi gode utbytter, og derfor er det mange utbytteinvestorer som kjøper REITs. Selv om eiendom er regnet for å være en trygg investering er det fortsatt viktig å spre risiko. Du får selvsagt diversifisering med USRT, men det kan også være smart å investere i andre sektorer. Med tilgang til over 250 ETF-er kan du bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe iShares Core US REIT ETF uten kurtasje. Den samme metoden kan du også bruke til å kjøpe andre ETF eller aksjer. Som regel trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri handel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe iShares Core US REIT ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iShares Core US REIT uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe iShares Core US REIT ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares Core US REIT ETF

For å kjøpe iShares Core US REIT uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iShares Core US REIT eller tickeren USRT, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iShares Core US REIT.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i iShares Core US REIT vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i iShares Core US REIT ETF.

Teknisk analyse av iShares Core US REIT ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares Core US REIT

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares Core US REIT ETF FAQ

Hva er iShares Core US REIT?

iShares Core US REIT er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren USRT. Det børsnoterte fondet investerer i Real Estate Investment Trusts eller REITs. Det børsnoterte fondet utbetaler kvartalsvise utbytter til investorene.

Hvordan kan jeg kjøpe USRT ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i iShares Core US REIT uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares Core US REIT kurs?

USRT er en populær investering som gir eksponering mot REITs. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av iShares Core US REIT ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iShares Core US REIT ETF en god investering?

REIT eller Real Estate Investment Trusts investerer i eiendom og er kjent for å utbetale gode utbytter. Dermed kan USRT ETF passe godt inn i flere ulike porteføljer, og gi risikospredning og direkteavkastning. Altså kan USRT være en god investering.