iShares Russel 1000 Growth ETF iwf

iShares Russel 1000 Growth ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares Russel 1000 Growth ETF.

iShares Russel 1000 Growth kursutvikling

Kjøpe iShares Russel 1000 Growth ETF uten kurtasje

Russel 1000 er en indeks som omfatter de 1000 største selskapene rangert etter markedsverdi i USA. iShares Russel 1000 Growth er et børsnotert fond som investerer i vekstselskapene som inngår i indeksen. Vekstselskaper er selskaper som vokser raskere enn markedet, og derfor er vekstaksjer populære investeringer. iShares Russel 1000 Growth er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren IWF. Det børsnoterte fondet utbetaler kvartalsvise utbytter til aksjonærene.

Siden dette børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA kan det kjøpes via de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette kan bli dyre løsninger siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger børsnoterte fond. Det er en av grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse metodene, selv om de er trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares Russel 1000 Growth ETF – steg for steg

iShares Russel 1000 Growth gir deg en god risikodiversifisering, men ETF for vekstaksjer har høyere risiko. Derfor kan det være smart å diversifisere porteføljen ytterligere. Med tilgang til over 250 børsnoterte fond og over 2000 aksjer notert på 16 børser kan du spre risikoen. Vi skal her vise deg hvordan du kan kjøpe IWF ETF uten kurtasje. Den samme fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre børsnoterte fond eller enkeltaksjer. Normalt tar det bare et par minutter å registrere en konto, gjøre innskudd og kjøpe ETF uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe iShares Russel 1000 Growth ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iShares Russel 1000 Growth uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i ETF fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe iShares Russel 1000 Growth ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares Russel 1000 Growth ETF

For å kjøpe iShares Russel 1000 Growth uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iShares Russel 1000 Growth eller tickeren IWF, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iShares Russel 1000 Growth.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i iShares Russel 1000 Growth vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i iShares Russel 1000 Growth ETF.

Teknisk analyse av iShares Russel 1000 Growth ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares Russel 1000 Growth

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares Russel 1000 Growth ETF FAQ

Hva er iShares Russel 1000 Growth?

iShares Russel 1000 Growth er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren IWF. Det børsnoterte fondet investerer i store og mellomstore vekstselskaper som er del av Russel 1000 indeksen. Fondet er investert i mer enn 500 selskaper. ETF-en utbetaler kvartalsvise utbytter.

Hvordan kan jeg kjøpe iShares Russel 1000 Growth ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i iShares Russel 1000 Growth uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares Russel 1000 Growth kurs?

iShares Russel 1000 Growth er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av iShares Russel 1000 Growth ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iShares Russel 1000 Growth ETF en god investering?

Vekstselskaper kan gi god avkastning, noe som også gjelder for iShares Russel 1000 Growth. Fondet inneholder over 500 aksjer, noe som gir god risikodiversifisering. Det børsnoterte fondet utbetaler også utbytte hvert kvartal.