iShares Russel 1000 Value ETF iwd børsnoterte fond verdi fokus

iShares Russel 1000 Value ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares Russel 1000 Value ETF.

iShares Russel 1000 Value kursutvikling

Kjøpe iShares Russel 1000 Value ETF uten kurtasje

Russel 1000 er en indeks som viser kursutviklingen til de 1000 største amerikanske selskapene rangert etter markedsverdi. iShares Russel 1000 Value er et børsnotert fond som investerer i de aksjene som regnes for å være verdiaksjer og er del av denne indeksen. Pr 16.07.21 har ETF-en investert i 846 selskaper. Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren IWD og utbetaler kvartalsvise utbytter. Den årlige forvalteravgiften er 0,19 %.

iShares Russel 1000 Value er notert på New York Stock Exchange, noe som betyr at du trenger en megler eller bank som gir deg tilgang til handel med amerikanske aksjer for å kunne investere i ETF-en. I dag tilbyr de aller fleste meglere og banker dette. Selv om begge disse er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale dette siden det kan bli dyrt da du må betale kurtasje når du kjøper og selger børsnoterte fond. En løsning vi pleier å gå for, og som vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares Russel 1000 Value ETF – steg for steg

Å investere i ETF for verdiaksjer innebærer lav risiko i forhold til investering i enkeltaksjer. Med IDW ETF får du også spredd risikoen over mer enn 800 selskaper. Likevel kan det være smart å spre risikoen ytterligere. Dette kan gjøres ved å kjøpe andre ETF-er eller enkeltaksjer i tillegg. På eToro får du tilgang til mer enn 250 børsnoterte fond og 2000 aksjer på 16 børser. Dermed kan du sette sammen en godt diversifisert portefølje. Her vil vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe IDW ETF. Samme fremgangsmåten kan også brukes til å kjøpe andre børsnoterte fond eller enkeltaksjer uten kurtasje. Normalt tar det kun noen få minutter fra du besøker eToro for første gang til du kan begynne med investeringer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe IDW ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iShares Russel 1000 Value ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe iShares Russel 1000 Value ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares Russel 1000 Value ETF

For å kjøpe iShares Russel 1000 Value uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iShares Russel 1000 Value eller tickeren IWD, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iShares Russel 1000 Value.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i iShares Russel 1000 Value vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i iShares Russel 1000 Value ETF.

Teknisk analyse av iShares Russel 1000 Value ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares Russel 1000 Value

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares Russel 1000 Value ETF FAQ

Hva er iShares Russel 1000 Value?

iShares Russel 1000 Value er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren IWD. Det børsnoterte fondet investerer i verdiaksjer som er del av Russel 1000 indeksen. ETF-en utbetaler kvartalsvise utbytter.

Hvordan kan jeg kjøpe iShares Russel 1000 Value ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i iShares Russel 1000 Value uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares Russel 1000 Value kurs?

iShares Russel 1000 Value ETF er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av iShares Russel 1000 Value ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iShares Russel 1000 Value ETF en god investering?

Ved å kjøpe IWD ETF får du eksponering mot mer enn 800 selskaper som regnes for å være verdiaksjer, noe gir gir lav risiko. Siden det børsnoterte fondet også utbetaler utbytte vil det gi direkteavkastning på investering i iShares Russel 1000 Value.