ishares select dividend etf utbytte fond

iShares Select Dividend ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares Select Dividend ETF.

iShares Select Dividend kursutvikling

Kjøpe iShares Select Dividend ETF uten kurtasje

iShares Select Dividend er et børsnotert fond som følger en investeringsstrategi som går ut på å investere i 100 amerikanske aksjer med høyt utbytte. Aksjene velges ut ved å se på utbyttehistorikken for de 5 siste årene. Det betyr at fondet også gir deg eksponering mot aksjer som er en del av Dogs of the Dow. ETF-en utbetaler utbytte hvert kvartal. Den årlige forvalteravgiften er 0,39 %.

iShares Select Dividend er notert på Nasdaq i USA, og dermed trenger du en megler eller bank som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. Dette er noe de aller fleste norske meglere og banker tilbyr, noe som betyr at du har mange alternativer å velge mellom. Vi pleier ikke å anbefale norske meglere eller banker, selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger. Siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger ETF-er kan det nemlig bli dyrt. eToro er et bra alternativ som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares Select Dividend ETF – steg for steg

iShares Select Dividend er et børsnotert fond som fokuserer på verdiaksjer som utbetaler utbytte. Dette betyr at ETF-en har relativt lav risiko, og du får også en god diversifisering siden ETF-en er investert i 100 aksjer. Likevel vil vi anbefale å spre risikoen ytterligere ved å for eksempel investere i andre utbytte ETF eller børsnoterte fond som fokuserer på en annen type aksjer, eller ved å kjøpe enkeltaksjer. På eToro har du tilgang til over 250 ETF, og i tillegg mer enn 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at du kan lage en godt diverifisert portefølje. Du kan bruke den samme fremgangsmåten for å kjøpe andre ETF eller enkeltaksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen og frem til du kan begynne å kjøpe iShares Select Dividend ETF.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe iShares Select Dividend uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iShares Select Dividend uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i ETF fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe iShares Select Dividend ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares Select Dividend ETF

For å kjøpe iShares Select Dividend ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iShares Select Dividend eller tickeren DVY, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iShares Select Dividend.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i iShares Select Dividend vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i iShares Select Dividend ETF.

Teknisk analyse av iShares Select Dividend ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares Select Dividend

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares Select Dividend ETF FAQ

Hva er iShares Select Dividend?

iShares Select Dividend er en ETF som er notert på Nasdaq med tickeren DVY. Det børsnoterte fondet investerer i 100 amerikanske aksjer med høyt utbytte. ETF-en utbetaler kvartalsvise utbytter.

Hvordan kan jeg kjøpe iShares Select Dividend ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på Nasdaq, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i iShares Select Dividend uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares Select Dividend kurs?

iShares Select Dividend ETF er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av iShares Select Dividend ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iShares Select Dividend ETF en god investering?

DVY ETF gir deg eksponering mot 100 amerikanske aksjer med høyt utbytte. Selskapene velges ut fra utbyttehistorikken de siste 5 årene. Det børsnoterte fondet gir kvartalsvise utbytter, noe som gir avkastning og lavere risiko.