Kjøpe iShares Silver Trust ETF uten kurtasje sølv børsnotert fond investere

iShares Silver Trust ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares Silver Trust ETF.

iShares Silver Trust kursutvikling

Kjøpe iShares Silver Trust ETF uten kurtasje

iShares Silver Trust er et børsnotert fond som investerer i fysisk sølv. Pr 14.07.21 eide fondet 555 150 298,00 unser sølv til en verdi av $14 525 493 565. Dermed kan ETF-en gi deg eksponering mot sølvprisen på en kostnadseffektiv måte, og gi din portefølje beskyttelse mot inflasjon. ETF-en er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren SLV. Den samlede årlige forvalterkostnaden er 0,50 %.

I dag tilbyr de fleste norske meglere og banker handel på de amerikanske børsene, og det betyr at du for eksempel kan kjøpe det børsnoterte råvarefondet iShares Silver Trust i nettbanken din. Dette er nok den mest brukervennlige løsningen, men langt fra den billigste. Handler du via norske meglere og nettbanker må du nemlig betale kurtasje når du kjøper eller selger børsnoterte fond og aksjer, noe som kan bli dyrt. eToro tilbyr kurtasjefri handel med over 250 børsnoterte fond, noe som gjør at du kan spare penger ved å velge denne nettmegleren.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares Silver Trust ETF – steg for steg

iShares Silver Trust har en beta på 0,65, noe som betyr at ETF-en er mindre volatil enn S&P500 indeksen. Dermed kan SLV ETF brukes til å ta ned risiko i en portefølje, samtidig er som nevnt sølv kjent for å være en god beskyttelse mot inflasjon. Det er viktig å ha en godt diversifisert portefølje, og på eToro ligger det meste til rett for at du skal kunne gjøre det. Du har nemlig tilgang til over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer på 16 børser. Fremgangsmåten for å kjøpe andre ETF-er eller aksjer er den samme som for å kjøpe SLV ETF som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det mindre enn et par minutter fra du begynner å registrere en konto til du kan begynne å investere uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe det børsnoterte fondet iShares Silver Trust uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iShares Silver Trust uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe iShares Silver Trust kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares Silver Trust ETF

For å kjøpe iShares Silver Trust uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iShares Silver Trust eller tickeren SLV, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iShares Silver Trust.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine andeler i iShares Silver Trust vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i SLV ETF.

Teknisk analyse av iShares Silver Trust ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares Silver Trust

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares Silver Trust ETF FAQ

Hva er iShares Silver Trust?

iShares Silver Trust er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren SLV. Det børsnoterte fondet investerer i fysisk sølv som det oppbevarer. 14.07.21 eide fondet 555 150 298,00 unser sølv til en verdi av $14 525 493 565.

Hvordan kan jeg kjøpe iShares Silver Trust ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i iShares Silver Trust uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares Silver Trust kurs?

iShares Silver Trust er en populær investering som kan ta ned risiko i porteføljen. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av iShares Silver Trust ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iShares Silver Trust en god investering?

Det børsnoterte fondet SLV investerer direkte i fysisk sølv, noe som betyr at ETF-en følger sølvprisen. Dersom du tror at sølvprisen vil stige kan dette børsnoterte fondet være en god investering.