iShares US Real Estate ETF børsnotert fond iyr kjøpe investere

iShares US Real Estate ETF

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe iShares US Real Estate ETF.

iShares US Real Estate kursutvikling

Kjøpe iShares US Real Estate ETF uten kurtasje

iShares US Real Estate ETF er et børsnotert fond som investerer i børsnoterte selskap og REITs som er investert direkte i eiendom. ETF-en skal følge Dow Jones U.S. Real Estate Capped Index. Eiendomsfondet er notert på New York Stock Exchange ARCA med tickeren IYR. Den årlige forvalteravgiften er på 0,41 % og det børsnoterte fondet utbetaler utbytter til investorene hvert kvartal.

Det største utvalget av børsnoterte fond finner du på de amerikanske børsene. For å investere i IYR ETF må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske markedene. Dette er noe de fleste norske meglere og banker tilbyr, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger ETF kan det bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi pleier å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 250 ETF-er.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Innskudd og investeringer i børsnoterte fond er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

Slik kjøper du iShares US Real Estate ETF – steg for steg

Investering i eiendom er ansett for å ha lav risiko. Med børsnotert eiendomsfond får du også en god risikodiversifisering. Likevel vil det være fordeler ved å spre risikoen ytterligere. Det kan gjøres ved å investere i aksjer eller ETF som gir eksponering mot andre sektorer. Med tilgang til over 250 ETF-er og mer enn 2000 aksjer kan du bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe IYR ETF uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan brukes til å investere i andre ETF eller aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe iShares US Real Estate ETF uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 250+ børsnoterte fond
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Nå kan du enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Du vil være logget inn på din konto etter du har valgt og aktivert metode.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe iShares US Real Estate ETF uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer i børsnoterte fond. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe IYR ETF kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp iShares US Real Estate ETF

For å kjøpe iShares US Real Estate ETF uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter iShares US Real Estate eller tickeren IYR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på fondslogoen dersom du vil lese mer om fondet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av det børsnoterte fondet iShares US Real Estate.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en ETF, eller antallet hele ETF-er du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall andeler du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Så lenge børsen er åpen vil din ordre bli utført umiddelbart. Dine andeler i IYR blir automatisk lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i iShares US Real Estate ETF.

Teknisk analyse av iShares US Real Estate ETF

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av iShares US Real Estate

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

iShares US Real Estate ETF FAQ

Hva er iShares US Real Estate ?

iShares US Real Estate er en ETF som er notert på NYSE ARCA med tickeren IYR. Det børsnoterte fondet investerer i børsnoterte selskap og REITs som er direkte investert i eiendom. Det børsnoterte fondet følger Dow Jones U.S. Real Estate Capped Index.

Hvordan kan jeg kjøpe IYR ETF?

Det børsnoterte fondet er notert på New York Stock Exchange ARCA, så du trenger en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i iShares US Real Estate uten kurtasje.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av iShares US Real Estate kurs?

IYR ETF er en populær investering som gir eksponering mot eiendom. Vi følger tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av iShares US Real Estate ETF på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser.

Er iShares US Real Estate ETF en god investering?

IYR ETF gir deg eksponering mot børsnoterte selskap og REITs som er direkte investert i amerikansk eiendom. Eiendom er ansett for å være en trygg investering. Det børsnoterte fondet gir også direkteavkastning siden det utbetaler utbytte hvert kvartal.